Форумџика на годината

Вашиот ден

Дискусија во 'Врски' започната од marama, 8 декември 2010.

1. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    Нас секој 2ри ни е наш ден
    тој ден ни значи многу истиот ден на двајцата ни е роденден(само различен месец) и годишнина..
    тој ден е само за мене и него..бидејки сме од исто друшво и имаме едно место така како клуб каде што се собираме сите..и тој ден..ние го имаме клубот само за нас..и се случуваат романтики..некогаш знаеме и да забегаме..па ќе ги собереме сите па славиме.:D

2. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    Се потсетуваме на месечнината и гоодишнината, но поклони не сме купувале, не сме биле при пари :D ... Поминаа 2 годишнини, а за другите дај Боже здравје можеби ке сполета некое поклонче,вечера :)

3. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Си ги прославуваме и годишниците и месеците.Сега секако ако сме во можност бидејќи секогаш не ни се погодува датумот (кога тој е на работа) инаку одиме на вечера и си подаруваме по некој поклон.Не мора да е кој знае што но важно да е дадено со љубов.Инаку нашиот ден кога ја започнавме врската е 1 Март. :))

4. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    24 е нашиот ден многу работи се имаат случено на 24

5. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    12 јулиии , заедно сме само 2 месеци :D

6. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    Додека да направиме една година на сите месеци се потсетувавме... Еднаш тој ми кажа дека од кога ке направиме 1 гони после немало толку да се обрнува внимание на месеци, а јас си мислев дека нема да е така,но така било. Понекогаш ке се потсетиме денес е нашиот ден, но повеке не се потсетуваме или ке се сетам дека утре ни е а до утре ке заборавам :D ... за годишнини не си купуваме поклони, најчесто си седиме кај него.. :)

7. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.649
    Допаѓања:
    13.970
    Нашиот ден од сам почеток сум рекла дека ќе биде еднаш годишно. Месечнини не сме славеле, стварно ми е смешно да славиш еден месец заедно...
    На годишнината единственото правило ни е да сме заедно. Лани на 5тата годишнина првпат и си купивме поклони (нешто ситно, и тоа случајно без да се договориме), а годинава првпат не ја славевме официјално зошто дента бевме на свадба. Битно си бевме заедно. :inlove:

8. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Секој 14 во месецот е битен. :D Не го забораваме,обавезно си честитаме но не си купуваме поклони,ако ми купува нешто немора да е за 14ти. Ама за годишнина обавезно си купуваме. :)

9. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441
    5.08.2010 нашиот ден и од тогаш секој 5 е посебен но најпосебен е 5 Август :D и така еве веќе 3 годни си прославуваме годишнина со срценцето... Секој 5 август си го правиме посебен си го обележуваме со некој посебни детали за да си ги памтиме цел живот :D

10. anonymous16

anonymous16 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    921
    16 март - Ден кој ќе го паметам цел живот нашиот прв бакнеж кој премина во врска истата ноќ.

11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.747
    Допаѓања:
    80.172
    Месечнина хахах. И на двајцата тоа ни е ептен глупо. Секој месец да славиме и подароци ова она. Како не. Демек некое големо постигнување е. Годишнина има смисла ама месечнина...

12. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Си се потсетуваме за месечинките, понекогаш и по некое поклонче знае да падне, најчесто хоум-мејд од моја страна.
    Првата годишнина ја прославивме во ресторан. :)