А зошто да ја тепам швалерката? Фино лепо ќе му го сечам к*рот, па веќе нема да му треба ниедна швалерка, ниту па тој на некоја ќе и треба.
Во право си, ама јас за некоја година ќе излезам, а нему нема да му порасне нов Се шегував секако, ќе го баталам идиотот.
Ништо.Ни нему ни нејзе Ако е глуп нека прокоцка жена ко мене Ја увек ке најдам некој како него Он никад некоја како мене
Сакав да знам мислење од нас жените како би постапиле, обично мажите веднаш одат на пресметка ако недај боже те фати и швалерот тепан и жената .
Jas samo ke se iznachudam kako ne sum go primetila porano. Sto mozam da pravam ? Ako e vljuben ne go mucham , neka si odi vo ljubov. Ako e one night sex ke go glavam za trojka(se shalam).
Neznam za tebe ama jas navistina mu ja zemav edna na eden bivsi decko mu nabiv kompleks deka k*r ne biva od nego.
Една бивша на една со која тогаш одев ѝ пратила слики кајшто сме заедно во еден кафич, стари две години. Истата кошула ја носев, неколку дена тогаш, па во ормар, па неколку дена додека одев со следната девојка и оваа видела на фб слики, по што неколку денови потоа ѝ пратила стара слика и ѝ рекла еве каде е твојот, ми се врати, да не го мислиш. Ми беа потребни месеци во убедување дека не е точно. Среќа што во позадина беше келнерче кое веќе година дена кајшто бил отиден странство па така се извадив. Девојки, ако ви се јави било кој, прво смирено најдете начин да извадите доказ дали е точно или не е. Да не настане непотребен хаос.