Вашиот маж седи со швалерката

Discussion in 'Брак' started by baba Rada, Nov 6, 2018.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Ke sednam karši niv so švalerot :rofl: i toa taka ke se namestam , pred oći da im bidam na dvajcata :devil:

2. Јаневски

Јаневски Популарен член

Ако треба и ќе изневерам, за љубов. :inlove:

SummerGirl, marchi-cool and mira.mira like this.
  3. CrazyGirl15

Koga može toj , zošto jas da ne možam ?

Јаневски likes this.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

глупости |(

An-na, LiliBoz and Adorabela like this.
  5. An-na

An-na Форумски идол

Ем глупости, ем детски памет.
    "Блазе си им" на децата со вакви родители. Циркуз без пари :^)

WildMk likes this.
  6. CrazyGirl15

Ниту ти, ниту овие погоре не сте го разбрале мојот ироничен одговор погоре . You're boring |-) .

WildMk likes this.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

глупи сме мори!
    Шо ни замерваш!?? :lol:

:hug:

Milobebence and CrazyGirl15 like this.
  8. martina4

martina4 Истакнат член

Незнам дали го видовте последно едно писмо што кружеше на интернет за учителката по музичко што заведувала мажи, го имаше по бандери го напишала највероватно жена што нејзиниот маж ја изневерил со неа. Ми падна смешно што жената изнапишала. Убаво викаат старите пази се жена да не ти фрли пикот што жена може да смисли никој не може. Жена на жена е волк, мажите поретко се одмаздуваат ама затоа жените наплаќаат.

Јаневски and marchi-cool like this.
  9. Јаневски

Јаневски Популарен член

Затоа постои Фемина.
    Keep your potatoes close and your potatoes even closer...

FreeMind likes this.
  10. irrelevant

irrelevant Популарен член

Ако ми се јави некој со непознат дека мажот мој седел со швалерка не би изреагирала никако пошто нема ни да поверувам, секакви будали луѓе има којзнае кој е и која му е намерата, не сум бар до толку замината одма да трчам на местото. Ок фала и чао и толку.

Ако ми каже некој близок или ги видам јас, тоа е друго. Нема да правам сцени, да правам будала од себе, можеби ќе се појавам таму, ама чисто само за да знае дека сум видела, да не биде после те лажат не е точно, ќе гледам што може подостоинствено да поминам, без скандали, сцени и коси кубење, дома ќе се спаковам или ќе го спаковам, барање за развод и толку. Ако некој се осудил да ми набива рогови и тоа на јавно место без бубрези да го болат за тоа, тогаш толку крај.

И не сум скандалозна и брза, не паничам и не сум агресивна така да сигурно дека ова ќе се деси, колку што е можно понезаприметливо и помирно, па после нека си тераат ако сакаат и на големиот брат нека одат заедно гајле ми е.

11. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Е добро де, само СЕДИ со неа, не прави ништо.За едно седење ли ќе правиме проблеми:D

Роберт 7 and Mantub like this.
  12. FreeMind

FreeMind Форумски идол

Многу ми е смешен насловот на темата и сум во очекување да се развие некаква дискусија околу поинт 'седи'.

Роберт 7, TeddyGrey and mariz like this.
  13. betiboo

betiboo Истакнат член

Темата поточно насловот треба да е, Што ќе направите доколку брачниот другар ве изневерува?Се мисли кога ќе фатите на лице место.

Ќе се разведете? Ќе се одмаздите на ист начин? Ќе премолчите и останете во брак?

Last edited by a moderator: Jan 9, 2020
  14. Rabbit 97

Rabbit 97 Активен член

Jas dochekav nova godina da ja slavam so shvalerkata ....koga ke mi tekne kako bilo mi idi da se otepam... Losho e shto ne ni znaev deka se zaedno no sepak bliski bea...ognomet zaedno gledaa aj si pomisliv od porano ziveat da ne bidam i jas do tolku ...no potoa koga razbrav bese losho go prativ upm ( so izvinenje) tamu mu bese mestoto go napraviv od lajno podolu dadov uste edna shansw zatoa shto sakase da se samoubie no bese dzabe pak istoto i na krajot razvod ...pamtam deka mi rece koga ke ja zemi nekoj nea za zena(postenava imase 3 braka zad sebe iii uste 4 drugi rastureno zaedno so mojot brak) togas ti ke se omazis ... Na moja radost iii sreka sega taa mu e zhena ...sepak fala im za zhivotnata lekcija :!::D8)

15. betiboo

betiboo Истакнат член

Добро си направила, како викаат секое зло за некое добро е, можеби те чека нешто подобро во животот.

Rabbit 97 likes this.
  16. Rabbit 97

Rabbit 97 Активен член

Iskreno od srce ti kazuvam se posle nego e poubavo i samotija i vrska i se duri i zhivotot si go cenam i sakam poveke

jasbi, Роберт 7 and WildMk like this.
  17. Mantub

Mantub Форумски идол

Не можам да сфатам како некои коментираат ќе оделе и ќе направеле сцена не може со нив никој да се зеза :D ќе одите и ќе направите будала од себе ништо друго
    луѓето или ќе играат мајтап со вас или ќе ве жалат

Emy867, Роберт 7 and gjoker4e like this.
  18. betiboo

betiboo Истакнат член

И јас не сум за тоа да се праваат сцени да ти се исмеваат од страна подобро ако имаш намера да останеш во тој брак премолчи или па тивко замини си. Нема потреба од сцени. Една моја пријателка беше од тие што неможат да се воздржат да неправаат сцени па ја нападна јавно швалерката ја имаше по сите социјални мрежи постирано, една друга пријателка знае за нејзиниот маж ама ништо не превзема си молчи отворено си кажа дека нема намера да се разведе и одлучила да се прави како ништо да не се случува. Затоа јас викам нема потреба од бламирање.

19. Mantub

Mantub Форумски идол

Не мораш да остануваш во тој брак. Не значи дека ако не направиш сцена ќе останеш во брак. Ама не значи и дека треба да се понашаме ко да сме од џунгла излезени

20. betiboo

betiboo Истакнат член

Јас никогаш не би останала во таков брак нити пак би се пресметувала, ете другарка ми од свои причини одлучи да молчи и да остане во таков брак, а па другава пријателка вика неможам таква сум бунтовна морам да нападнам и направи тоа што направи, морам да кажам дека после тоа мажот нејзин како да се исплаши и како глушец во дупка е. Хаааха