Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашиот маж седи со швалерката

Дискусија во 'Брак' започната од baba Rada, 6 ноември 2018.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Ke sednam karši niv so švalerot :rofl: i toa taka ke se namestam , pred oći da im bidam na dvajcata :devil:

На Milobebence, SummerGirl и Јаневски им се допаѓа ова.
  2. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Ако треба и ќе изневерам, за љубов. :inlove:

На SummerGirl, marchi-cool и mira.mira им се допаѓа ова.
  3. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Koga može toj , zošto jas da ne možam ?

На Јаневски му/ѝ се допаѓа ова.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    глупости |(

На An-na, LiliBoz и Adorabela им се допаѓа ова.
  5. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.665
    Допаѓања:
    35.446
    Ем глупости, ем детски памет.
    "Блазе си им" на децата со вакви родители. Циркуз без пари :^)

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Ниту ти, ниту овие погоре не сте го разбрале мојот ироничен одговор погоре . You're boring |-) .

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    глупи сме мори!
    Шо ни замерваш!?? :lol:

:hug:

На Milobebence и CrazyGirl15 им се допаѓа ова.
  8. martina4

martina4 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    198
    Незнам дали го видовте последно едно писмо што кружеше на интернет за учителката по музичко што заведувала мажи, го имаше по бандери го напишала највероватно жена што нејзиниот маж ја изневерил со неа. Ми падна смешно што жената изнапишала. Убаво викаат старите пази се жена да не ти фрли пикот што жена може да смисли никој не може. Жена на жена е волк, мажите поретко се одмаздуваат ама затоа жените наплаќаат.

На Јаневски и marchi-cool им се допаѓа ова.
  9. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Затоа постои Фемина.
    Keep your potatoes close and your potatoes even closer...

На FreeMind му/ѝ се допаѓа ова.
  10. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Ако ми се јави некој со непознат дека мажот мој седел со швалерка не би изреагирала никако пошто нема ни да поверувам, секакви будали луѓе има којзнае кој е и која му е намерата, не сум бар до толку замината одма да трчам на местото. Ок фала и чао и толку.

Ако ми каже некој близок или ги видам јас, тоа е друго. Нема да правам сцени, да правам будала од себе, можеби ќе се појавам таму, ама чисто само за да знае дека сум видела, да не биде после те лажат не е точно, ќе гледам што може подостоинствено да поминам, без скандали, сцени и коси кубење, дома ќе се спаковам или ќе го спаковам, барање за развод и толку. Ако некој се осудил да ми набива рогови и тоа на јавно место без бубрези да го болат за тоа, тогаш толку крај.

И не сум скандалозна и брза, не паничам и не сум агресивна така да сигурно дека ова ќе се деси, колку што е можно понезаприметливо и помирно, па после нека си тераат ако сакаат и на големиот брат нека одат заедно гајле ми е.

На Belgin1, Harper, Роберт 7 и 9 други им се допаѓа ова.
  11. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.202
    Е добро де, само СЕДИ со неа, не прави ништо.За едно седење ли ќе правиме проблеми:D

На Роберт 7 и Mantub им се допаѓа ова.
  12. FreeMind

FreeMind Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2018
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    40.035
    Многу ми е смешен насловот на темата и сум во очекување да се развие некаква дискусија околу поинт 'седи'.

На Роберт 7, TeddyGrey и mariz им се допаѓа ова.
  13. betiboo

betiboo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    62
    Темата поточно насловот треба да е, Што ќе направите доколку брачниот другар ве изневерува?Се мисли кога ќе фатите на лице место.

Ќе се разведете? Ќе се одмаздите на ист начин? Ќе премолчите и останете во брак?

Последна измена од модератор: 9 јануари 2020
  14. Rabbit 97

Rabbit 97 Активен член

Се зачлени на:
    13 септември 2019
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    499
    Jas dochekav nova godina da ja slavam so shvalerkata ....koga ke mi tekne kako bilo mi idi da se otepam... Losho e shto ne ni znaev deka se zaedno no sepak bliski bea...ognomet zaedno gledaa aj si pomisliv od porano ziveat da ne bidam i jas do tolku ...no potoa koga razbrav bese losho go prativ upm ( so izvinenje) tamu mu bese mestoto go napraviv od lajno podolu dadov uste edna shansw zatoa shto sakase da se samoubie no bese dzabe pak istoto i na krajot razvod ...pamtam deka mi rece koga ke ja zemi nekoj nea za zena(postenava imase 3 braka zad sebe iii uste 4 drugi rastureno zaedno so mojot brak) togas ti ke se omazis ... Na moja radost iii sreka sega taa mu e zhena ...sepak fala im za zhivotnata lekcija :!::D8)

На Роберт 7, WildMk, ane.bella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. betiboo

betiboo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    62
    Добро си направила, како викаат секое зло за некое добро е, можеби те чека нешто подобро во животот.

На Rabbit 97 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Rabbit 97

Rabbit 97 Активен член

Се зачлени на:
    13 септември 2019
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    499
    Iskreno od srce ti kazuvam se posle nego e poubavo i samotija i vrska i se duri i zhivotot si go cenam i sakam poveke

На jasbi, Роберт 7 и WildMk им се допаѓа ова.
  17. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Не можам да сфатам како некои коментираат ќе оделе и ќе направеле сцена не може со нив никој да се зеза :D ќе одите и ќе направите будала од себе ништо друго
    луѓето или ќе играат мајтап со вас или ќе ве жалат

На Emy867, Роберт 7 и gjoker4e им се допаѓа ова.
  18. betiboo

betiboo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    62
    И јас не сум за тоа да се праваат сцени да ти се исмеваат од страна подобро ако имаш намера да останеш во тој брак премолчи или па тивко замини си. Нема потреба од сцени. Една моја пријателка беше од тие што неможат да се воздржат да неправаат сцени па ја нападна јавно швалерката ја имаше по сите социјални мрежи постирано, една друга пријателка знае за нејзиниот маж ама ништо не превзема си молчи отворено си кажа дека нема намера да се разведе и одлучила да се прави како ништо да не се случува. Затоа јас викам нема потреба од бламирање.

19. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Не мораш да остануваш во тој брак. Не значи дека ако не направиш сцена ќе останеш во брак. Ама не значи и дека треба да се понашаме ко да сме од џунгла излезени

20. betiboo

betiboo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    62
    Јас никогаш не би останала во таков брак нити пак би се пресметувала, ете другарка ми од свои причини одлучи да молчи и да остане во таков брак, а па другава пријателка вика неможам таква сум бунтовна морам да нападнам и направи тоа што направи, морам да кажам дека после тоа мажот нејзин како да се исплаши и како глушец во дупка е. Хаааха