,,Прошетка за сеќавање" од Николас Спаркс Неколку минути подоцна Џејми се врати со лимондата и седнавме на двата стола во ќошот на тремот Што убаво ќе си пиеме лимонада и башка ќе си седиме одморени, мераци
Спојлер Чим треба книга.. И.С.Тургенев. Спроти Новите Дни На 37 стр, се довршува една реченица од 36 стр, и гласи вака.. Во својата десетта година, Елена се запозна со едно сиромашно девојче, со Катја, и со неа тајно (се довршува реченицата на 37 стр.) се состануваше во бавчата, и носеше слатки, и подаруваше шамивчиња, ситни пари; играчки Катја не примаше. Kaj се погоди баш моето име. Лезбејка? Да се помрднам од место.
.... ѕирнав низ вратата за да ги видам како заминуваат. (Девојката со бисерната обетка) Спојлер аривидерчиерчиерчи.
Зошто малку не размислуваш за нешто поважно,на пример,како идната школска година да ја поправиш оценката по поведение? (почнува на 36,завршува на 37) Спојлер од Ангус,танги и бацување со стискање Ајде,врти ја пак истатa плоча.
Клучот на Алхемичарот - Кристина Брамбиља Сега, испружена на нејзиниот стар кревет во една нова соба, Лучила веќе не знаеше каде се наоѓа. :up:
Brzo svrsiti, mislio je Ravik. Е,сум си еб..а мајката ако наредниов месец уплеска вака, живе че се ојадам.
Вашиот љубовен живот во наредниот месец До мене најблиску Повикот на дивината :geek: раскажува за гордоста на кучето и за тоа како се кара со друго куче кое е исто гордо. Се караат за водство, а овој Шпиц ќе се плаши од Бак. Значи јас ќе бидам горда и без дечко најс хахахахахахаххахахахахахахахахаха
,,Но тогаш бебето заплака и тој звук ја привлече да отиде до кај него да го види'' - Ќерката на чуварот на спомените
„Последното предавање“ - Ренди Пош 37 страна: Секогаш беше тешко да ја кријам својата фантазија И, некаде на половина од моето средношколско образование, почувствував порив, дел од идеите што ми се брануваа низ глава, да ги плиснам на ѕидот од мојата детска спална соба.
Таа ја погледна публиката, потоа погледна во Грунер, кој пак ја наведна главата и и се насмевна - ама само за дел од секундата. - Тешка измама- Фрeнк Талис
Илијада од Хомер Конечно зазорува. Грците во текот на ноќта се здобија со нови сили и се подготвуваат за противнапад: мораат да го потиснат непријателот што е можно подалеку од корабите.
,, И собирајќи ја сета своја сила се џитна главечки во воздух. " Е супер ќе ми биде љубовниот живот сигурно.