Еј не..подобро да не пишам тука какви прекари се не му давам на дечко ми Али сакам па ај не се ни за бебиња,ни за прво одделенчиња Ме убива кога и да го наречам со некои од нив ај колку да не бидам офф,ќе пишам некои * Муценце,чонЌи,циц,биценце,муцика,пуцка,мрсничко буце, ...ај доста се,да не продолжам полоши доаѓаат (имаме и асални,оние најкласичните)
Најчесто сон мој најубав. Тоа го користиме и двајцата. Потоа сонце, пеперутче, бебе, злато, пиле, а кога сум нервозна идиоте, сељак, знам и мочко да го речам и тогаш на тоа мора да врати пошо ужасно го иритира
Мече, срце, друго нешто и не ми текнува сега, но овие се најчести, иако никогаш кога се обраќаме еден кон друг не употребуваме имиња туку срце, така беше и пред да почнеме врска.
Немам некои посебни љубовни прекари како злато, душо, срце. Он најчесто ме вика Анич, а јас него го викам по име нагалено. Ако ме нарече Ана, тоа ми е алармантен знак дека нешто е лут
Мене пак не ми се допаѓаат такви прекари злато мато, сонце монце... Има многу убаво име, мое омилено машко име па обожавам да го викам по правилното име се разбира, кажано со љубов звучи поинаку. Јас го викам понекогаш Џими зошто така сака, идол му е Џими Хендрикс, то е. А тој мене по име, јас така сакам.
Значи кога сме во друштво не ги користиме ваквите прекари воопшто. Кога сме сами ме вика меченце, пингвинче(ххаха ова за пингвинот има посебна историја ) или срце, а јас нему најчесто срце..
Nie so bebu6ot moj se vikame: on na mene kravi4ke, dundo, krofne moe , putke moja, ovie se ubavite a koga go nerviram r'ga.smrdla,pufla i tn., a jas na nego cucule,kurence,svin4e [mod-kirilica:2q1bviz9][/mod-kirilica:2q1bviz9]
Ние се викаме Бејби,мато (нагалено од мацо),сонце,љубов,мил мој,лепотане и итн не ми текнуваат сите сег а