ahahahah toj mene si me vika stokche a ja nego konjche ahhah [mod-kirilica:9i6rycjl][/mod-kirilica:9i6rycjl]
Oн мене ме вика дрво и прасе. А, јас него исто прасе го викам, теле и чук. Си се викаме и мило, миличко ко се лигавеме. Заборавив дека ме вика и моме.
Jaс него: срце мое, љубов моја, бебе мое, срцка, душо.. A тој мене: цвету мој, љубави моја, среќо моја, душичке, љубави, жено моја (уште фали да ме запроси на 14)
Нови прекари имаме.. педер, педерче Он на мене или јас на него: Кај си бе педерче или Да те е*ам у педеро. Ова само ко се глупираме и ко сме сами, во секој друг случај не.
! mesec sme vo vrska i si vikam src duso mila ljubov moja ) [mod-kirilica:1jhpk9cc][/mod-kirilica:1jhpk9cc]
за сеа сме скарани така да не ни биде монотоно алии Пумба и Тимба свинче ми вика зашо за празници килца се ставија. а ја него глупчо господин господин тенџерко мајмун деген ...
Срце, душо , буцко . златце а некогаш кога ке ме изнервира несакајки го речам ИДИОТТТ ХХАХАХА и тоа со дебел тон
Повеќе се , излегуваат и нови прекари не остануваме само на старите Пр. маче , буба , сценце , душка , љубов .. а кога ќе ме изнервира го викам џуџе , ѕвер ... И не ми текнува има уште нешто