Лелеее од љубов нема некој збор што не сме си го кажале.... освен стандардните (сонце, злато, бебе....и истите зборови и нагалено ) имаме и некои ко на пример батко тимон и тн и тн...
Хахах интересно....тој мене ме вика мило,злато,мало,baby,сонце,маче,името нагалено,името целосно,и во последно време мече Јас него...искрено само во порака му пишувам злато,душич,сонце,hun,honey,baby....во живо само еднаш сум му се обратила и тоа со името...нагалено.Некако не сум по лигавењето очи во очи хаха
Па најчесто се викаме срцка,златце,срц,ама често знаеме и копеленце да се викаме тој мене често ме вика буци (така почна да ме зеза кога кукав дека се здебелив цели 3 килограми ) јас него го викам теле кога ме нервира,а никогаш не сме ги употребиле душо,мило или бебче еве баш сега ми текнува дека никогаш се немаме така наречено,ама овие горе ми се помили
Pa najcesto dusicka,zlatce,duso,srce,gazence,dupe ...ama vo posledno vreme me narekuvaat majmun eden koga se cuvtvuva zagrozen vo nekoja situacija SMOTAN EDEN! :twisted: :mrgreen:
хаххахаа само што ја видов темава, интересна е јас најчесто си го викам прасенце, теле...незнам зошто не ги сакам баш прекарите од типот злато, мило, сонце
ахаахаа па он мене ми вика гзле,златна,бебуш...а ја него златушке моја(вака ми почнува муабет со него) на почеток се муртеше као ја не сум женски род ама му реков дека така ми е интересно...а кога сме налутени се викаме по име hock: чудна работа приметив дека сите што се скарани или налутени се викаат по име.хахаа...и ке заборавев исто му се случува да ме нарече дебилче :roll: а јас крофно една ilent: ilent: ilent: лоша сум
znaci od prviot den od koga sme zaedno nikako po ime ne si vikame i eve 5 god po red taka znaci osnovnoto ime ni e zlato - zlatce ama jas mu vikam i pufce, muce, hopi... slonce... ama ona zlato e najosnovnoto i nekako ne sum navinkata da mu vikam po ime :roll:
najcesto i dvajcata si vikame MILO pa nekogas mi se slucuva i na majka mi da i se obratam so MILO namesto so MAMO
ах леле љубовни ги има колку сакаш од животни па се до епитети и бебиња и сонциња и јадења.Е сега кога ме нервира и кога се караме охохо е тогаш дефинитивно можам еден лексикон да напишам.Али добро,дефинитивно преовладува животинското царство кога му викам и сум нервозна
Море, сега да го видам... Коњ и магаре ќе го наречам! :twisted: Инаку, он мене ме вика мачаку, дебели, буци, пуцко, сонце, пичу, и такви некои малишански округли зборови, а јас него љубов, пиле мое (гавран ипол е! ), зелко, циган мој, пичу, мачор... Свашта!
mojot macor e macor ili macol ili go vikam so negovoto galeno ime ili galenoto od negovoto galeno ime toj mene zenicke moja, ljubavi mace puno ima