Тие срце ,злато, душо..автоматски си ги кажуваме веќе. Најслатко ми е да го викам слаткишу мој Кога сакам да го нервирам го изговарам неговото цело име зошто не му се свиѓа, а многу му е убаво-најубаво
Јас немам дечко ама симпатиата моја знаеше да ми викне лепотице, титаник, паничарче, некако нагалено од моето име а ја него срц, срце, сонце, злато, душо... и така
тој мене мала малечка мало... ( си се задеваме меѓу себе разлика сме цели 10 години ) ај јас него бебуш ( зашто баш е baby face )
најчесто се викаме по име ретко срце злато ....... коа му се умилкувам е тогаш може да падне по некој убав збор за промена а кога сум љута е тогаш цело животинско царство го користам
хаххахаха сте ме изнасмеале..... јас си го викам срценце мое а тој кукле а пак кога сме лути змија или гојдо (тој мене) а пак јас ѓубрее ииии ред други скоро цело животинско царство многу пати и душичка го викам а исто и лудо (дека многу лудории му текнуваат)
Тој ме вика на галено од моето име, сонце, чупе мое, мало, а и јас него го викам нагалено, сонце, срцко. кога сме изнервиранои јас го викам мајмун, ѓубре, понекогаш и идиот, а тој мене пак гојдо, мајмун и како што рековте ќе ја наредиме цела зоолошка
Хахахах секако се нарекуваме.. зависи од моментот.. ама откако тргнавме досега најчесто се викаме царе хаха можда смешно звучи... иначе: бебо, козец, њањо, душенце... а тој мене: сонценце, цоцке... има многу али не ми текнува...
Душе, злато, бебе, сонце, срце и нивни деминутивни форми Тој мене ме вика и кукле...И еднаш му дошло спој од кукле и душуле=крцкуле и оттогаш јас така го викам А одамна му измислив прекар-Бубу, бидејќи тоа ме асоцира на нешто слатко, каков што е дечко ми
Супер тема Инаку,најчесто си се викаме злато-златце-златчу,потоа срце,пуфче,таламбас,идиотче ,бебе,мече... ама никогаш се немаме речено душо или мило...што знам..тие ми се некако "лигави"
Јас најчесто го викам муце,сонце...а тој муце,уста,кравче(дури ми има купено плишано кравченце )јагне,коковче и уште многу ги има а ко ке ме изнервира или пред родителите пошто ми е незгодно му викам на име
Маченце и срценце се најчести. Но бидејки нешто почнавме да се карамее и тој ми се јави а јас лута и тој ммммм буцлее и одма се разнежнив и од тогаш почна да ме вика и буцле. Инаку има и други оревче, инатче, мазо, гуде, буби, кукле ...
Тој мене ме вика злато, срце, душо, а јас само нагалено од неговото име ама ми се лути сака да го викам и јас срце, душо, и почнувам да се навикнувам
срцка,душичка,сонце,.. и сл. а кога сака да ме налути свинче,стока,дебела.. а кога ја сакам да го налутам обично МОЧКО .. прилично интересна тема )
Ја него: лепи, душо, пипи Он мене: љубов, лепа, душо и срце опет и то... Не го вреѓам, не ме ни вреѓа, ни кога сме малку безвезе расположени. Така, знае да профучи по некое: баш си морон, или: не биди идиотка!
Ние си се обраќаме со љубави, срце, бејби, а во последно време се почесто слушам, а и користам бебувче и газе мое Кога се расправаме не употребуваме животински и навредливи изрази зошто едноставно така функционираме. Се караме, викаме, се дериме ама без тие зборови.
Првиот љубовен прекар што си го добив о деќко ми беше ,,мау,, инспириран од мило маче, потоа почна да ме вика ,,фацко,, исто така несоодветен прекар за вљубен пар, ама нему ми бил многу соодветен прекар за мене оти мили фацки сум му правела (баш ме зачуди оти не важам баш за мила личност) Подоцна ми следуваа уште 100 прекари лошко, срцко, теленце ... ништо интересно! Јас него си го викам ,,мило,,