1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашите љубовни прекари

Дискусија во 'Врски' започната од kejsi, 8 март 2010.

1. DeepRed

DeepRed Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    9
    и јас мислев оти тешко ќе ми одат ама со вистинскиот човек се оди....значи ги има многуу :D
    мачор, мачко, сонце, шеќеру, очи шарени, душиче, зелено, шуте... и едно чудо други со ред

2. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    абе сите сум ги викала маче ама откако прочитав еден виц и кога ќе се обратам така ми е многу смешно.да ви го кажам вицот..
    си бил еден филозоф и се оженил,а жената нагалено го викала маче,и овој почнал да анализира..она мене ме вика маче,мачето пие млеко,кравата го дава млекото,маж на кравата е волот и еееее.. она мене вол ќе ме вика?и ја оставил.па за да не ме остави и мене мажот :D не го викам маче :D :D .и како да го викам еј? :lol: :lol:

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Хахах не не е од Гевгелија, далеку е тоа :lol: . Тој дечко ми беше од едно село (срам ми е да кажам од кое) :tmi: . Ќе се заколам кога си помислам со кого сум била во врска еј. Шејм он ми, пеза голема :$

4. pinky05

pinky05 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    20
    порани ме викаше мече а сега ме вика Бебушко моја :) го сакам :*

5. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    сонценце, срцка, мече, лигла, али сеа почна да ме вика ЏОНИИИИИИИ а и јас неам појма од кај тој прекар ми го извади :rofl:

6. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Најчесто бебе,срцко,мече си се викаме а едино кога сме лути нешто се викаме по име :D

7. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    665
    Јас сум лигава, убава, палава, мила.

Тој е мутав, флегма, душа, перверзњак.

Така некако... не се лигавиме многу со: душо, срце, миличко, златце, сонце...

8. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Дали јас и мојот сме единствен пар кој не употребува деминутиви? Имајќи го во предвид фактот дека он не е запознен со именката романтика ..

9. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Прасе, Гици, Злато, срце.... Ама најчесто првите два... Ни јас ни тој не сме дебели, баш сме слаби, ама интересно ни е... Не сакаме мн да се лигавиме... Ама најмногу го сакам :D

10. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Мене тој ме вика бебе мало плаво,пиле,кукле,дебело,срцушке....
    А јас него сонце,и јас бебе само бебе слабо и црно,срце,мило,најубо.....

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас го викам по неговото целосно име.
    Тој мене по име.

Иако има моменти кога го викам теле, свинче евентуално срцка. А тој мене срце- срцка, дебело, свинче мое ... Тоа кога сакаме нешто да добиеме едниот од другиот. :D

Ако сум нервозна а он е причината за мојата нервоза ... е што ми дојде се кажувам. Неретко и цела зоолошка ја редам. Ама прво му го кажувам неговото име онака построго па после коњ вол мајмун магаре тиквар глупак идиот скапан прост -некое од овие ... и тако даље. :bow:

А многу често ја користам, реченицава - ме вадиш од такт ... А него го иритира истата и во сред кавга ке земе да ме повтара како папагал и ми иде да го акнам еднаш и стандард одговорот тука ми е ууууф прост еден. :D

12. Gjavolce

Gjavolce Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    ахахах извини ама неможам а да не искоментирам....ИСТООООО!!!!
    Баш глеавме нешто така на ТВ кога бевме викенд настрана од градот....и имаше цртан филм на мтв1 пепе ги сака бисерите и бисерите го сакаат пепе и од тогаш така го викам хихихих
    Пепето мое најубоо :inlove:
    Аххх па дури и имам фолдер у комп...некои негови раб нешто...и така ми е крстен (пепе ги сака бисерите)
    Пооооозззззз :rock:

13. ginger

ginger Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    123
    ПАЈАККККК Интересно ми беше додека го слушав овај прекар ...сега за жал не го слушам ..ама ми беше мн необично и убаво :)

14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.545
    па вака...бубле,мау мау,мачуле,сончушка,дебело ја така си го викам а он мене бубче,мало,малечко :inlove:

15. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    - Глуфче :lol: и тој мене и јас него, а кога сме лоши си се викаме стаорче :P
    - сонце
    - најмило

16. lovergirl19

lovergirl19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    24
    хехе си се викаме дуди дунде банан4е хеххе слатки ми се овие зборови па навикнавме исто и злато мило душо ама кога ќе се изнервирам го вика дебил кретен идиот...а тој мене смотанаа :)

17. beautiful1

beautiful1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    33
    Ехееее ние уште како не се викаме :D
    Јас него обично кога си пишуваме му викам срценце, срцуш,бејби,златце, душичко моја...
    А кога се караме никогаш не му викам некои животински зборови поши иако се караме ние си се сакаме и не се праеме животинско царство :rofl: Само си викаме јас на него бе он на мене ма :)
    Некогаш на заебанции само си речеме он на мене копиле, а јас него идиот :lol:
    И имам забележано никогаш не ме е рекол по име а јас него само кога се скараме и тоа издолжам му го името колку шо не му е длго и широко :lol:

18. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    јас го викам: срценце мое најубавко,душичко моја,ангелче мое, најмило мое,некогаш буце. :)

а тој:срценце,душичка,злато мое,маченце...honey... :) :) ;) :inlove:

19. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    он мене ми е: бебе-бебушко, срценце, златце..
    а јас нему: злато, срценце, (по името нагалено)..нце :lol:

20. buzzle

buzzle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    7
    ме вика крилце и ајкулче освен оние стандарт што се како срце, цуце, мало...а кога се караме ме вика ВЕШТЕРКА :devil: , а фразата "е стварно си ѓаволче" му е веќе и навика во делот на простување :)
    а јас него Џеј Би го викам (Џаст а Бојфренд) :lol: , а кога сум лута цело име и презиме онака саркастично кажано, и попат зоо градината цела :lol:

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.