и јас мислев оти тешко ќе ми одат ама со вистинскиот човек се оди....значи ги има многуу мачор, мачко, сонце, шеќеру, очи шарени, душиче, зелено, шуте... и едно чудо други со ред
абе сите сум ги викала маче ама откако прочитав еден виц и кога ќе се обратам така ми е многу смешно.да ви го кажам вицот.. си бил еден филозоф и се оженил,а жената нагалено го викала маче,и овој почнал да анализира..она мене ме вика маче,мачето пие млеко,кравата го дава млекото,маж на кравата е волот и еееее.. она мене вол ќе ме вика?и ја оставил.па за да не ме остави и мене мажот не го викам маче .и како да го викам еј?
Хахах не не е од Гевгелија, далеку е тоа . Тој дечко ми беше од едно село (срам ми е да кажам од кое) . Ќе се заколам кога си помислам со кого сум била во врска еј. Шејм он ми, пеза голема
сонценце, срцка, мече, лигла, али сеа почна да ме вика ЏОНИИИИИИИ а и јас неам појма од кај тој прекар ми го извади
Јас сум лигава, убава, палава, мила. Тој е мутав, флегма, душа, перверзњак. Така некако... не се лигавиме многу со: душо, срце, миличко, златце, сонце...
Дали јас и мојот сме единствен пар кој не употребува деминутиви? Имајќи го во предвид фактот дека он не е запознен со именката романтика ..
Прасе, Гици, Злато, срце.... Ама најчесто првите два... Ни јас ни тој не сме дебели, баш сме слаби, ама интересно ни е... Не сакаме мн да се лигавиме... Ама најмногу го сакам
Мене тој ме вика бебе мало плаво,пиле,кукле,дебело,срцушке.... А јас него сонце,и јас бебе само бебе слабо и црно,срце,мило,најубо.....
Јас го викам по неговото целосно име. Тој мене по име. Иако има моменти кога го викам теле, свинче евентуално срцка. А тој мене срце- срцка, дебело, свинче мое ... Тоа кога сакаме нешто да добиеме едниот од другиот. Ако сум нервозна а он е причината за мојата нервоза ... е што ми дојде се кажувам. Неретко и цела зоолошка ја редам. Ама прво му го кажувам неговото име онака построго па после коњ вол мајмун магаре тиквар глупак идиот скапан прост -некое од овие ... и тако даље. А многу често ја користам, реченицава - ме вадиш од такт ... А него го иритира истата и во сред кавга ке земе да ме повтара како папагал и ми иде да го акнам еднаш и стандард одговорот тука ми е ууууф прост еден.
ахахах извини ама неможам а да не искоментирам....ИСТООООО!!!! Баш глеавме нешто така на ТВ кога бевме викенд настрана од градот....и имаше цртан филм на мтв1 пепе ги сака бисерите и бисерите го сакаат пепе и од тогаш така го викам хихихих Пепето мое најубоо Аххх па дури и имам фолдер у комп...некои негови раб нешто...и така ми е крстен (пепе ги сака бисерите) Пооооозззззз
ПАЈАККККК Интересно ми беше додека го слушав овај прекар ...сега за жал не го слушам ..ама ми беше мн необично и убаво
хехе си се викаме дуди дунде банан4е хеххе слатки ми се овие зборови па навикнавме исто и злато мило душо ама кога ќе се изнервирам го вика дебил кретен идиот...а тој мене смотанаа
Ехееее ние уште како не се викаме Јас него обично кога си пишуваме му викам срценце, срцуш,бејби,златце, душичко моја... А кога се караме никогаш не му викам некои животински зборови поши иако се караме ние си се сакаме и не се праеме животинско царство Само си викаме јас на него бе он на мене ма Некогаш на заебанции само си речеме он на мене копиле, а јас него идиот И имам забележано никогаш не ме е рекол по име а јас него само кога се скараме и тоа издолжам му го името колку шо не му е длго и широко
јас го викам: срценце мое најубавко,душичко моја,ангелче мое, најмило мое,некогаш буце. а тој:срценце,душичка,злато мое,маченце...honey...
ме вика крилце и ајкулче освен оние стандарт што се како срце, цуце, мало...а кога се караме ме вика ВЕШТЕРКА , а фразата "е стварно си ѓаволче" му е веќе и навика во делот на простување а јас него Џеј Би го викам (Џаст а Бојфренд) , а кога сум лута цело име и презиме онака саркастично кажано, и попат зоо градината цела