ние си се викаме бубаче и љубов ..а кога се караме најчесто следува идиот,глупача,ко*иле хахахахаахаа итн..
Паа..... Не сум баш по лигавења од типот бебе мило сонце .... или по име и евентуално ако сум згрешила нешто па да ми прости му се умилкувам со BaBy и функционира
Маца, и тој мене и јас него, и ретко се викаме по има обично по дома се дереме Мацоооо, и ако не одговара тогаш му се обраќам по име. Други прекари ретко ги користиме злато, срце, душо некако ми се клише, но затоа знаеме често свињо, идиоту, прасе и т.н. Често го користиме и лепото но најчесто Мацо
Златце,срце,срци,беба,буци,цуци,буте(незнам од кај ова) туте(исто така),пи*е,к*ре и така .Испадна се што завршува на буквата Е и И.
Хихи, ние имаме еден куп прекари Toj најчесто ме вика сонце, злато, мочла , пиле, божица , лисица , љубави итн, а јас него најчесто сонце, злато, мило, фаца, фациче, мечок итн. Ама најсмешно ми е што се завикавме сонце од оној клипот, Кај ми е сонцето
Со претходниот дечко си викавме сонце злато тој најчесто ми вакаше кукле мое а со сегашниот партнер се трудам да не користам такви изрази оти јасно ми кажа дека му било глупо уште од почеток и тој ми вика на име па јас понекогаш ко ке ми излета сонце а најчесто на прекар му се обракам.
Бебуш, буце, сонци, срци... Кога ќе размислам, ги има за набројување, ехеее... Но сепак, овие 4 најмногу.
петле , сокле мое , dude , изгубен германец (кога ќе ме изнервира ) .. на овие се сеќавам во моментов ..
незнам дали имам набројано но во последно време го викам дебело прасенце, дебелко абе едно пусто секако да се викало само не по име
многу се интересни коментарите браво , јас со мојот дечко не знам 6 месеци ама не користиме многу различни зборови (можеби поради тоа што сме далеку и ретко се гледаме ) најмногу срцко , дуленце , душичка, и тој мене нагалено , срцка , будалче
во целава врска, која е релативно долгичка сме имале милион мислам почнавме стандарт со мило...паааа еве ги наредните кои ми текнуваат во моментов бебе и бебо, жужу и жужа, доста турски имавме ашкм, џанм, дондурма, келебек, срна, душа, хани бани што се трансформираше во хани, хан, хон сонце трансформирано во сончко, сончи, сонч, саншајн, санши, санш, саншу хахахаххаха, љубов, прасе, неколку перверзнички итн итн итн
Уште на почетокот почнавме да си викаме злато, некако највеќе ми одговара и обожавам кога ми вика така