имам мал проблем со моите нозе, колку и да вежбам само овие мускули ми се истакнуваат, на сликата што се обележани, а другите не ни мрднуваат, си стојат исто кои вежби да ги правам за да ги намалам нив, а да ги обликувам другите
Еве, го ставив видеово во линк, од ју туб е , другарка ми ги применуваше вежбиве и и помогнаа, па пробај и ти http://www.youtube.com/watch?v=fJ_0z1Z8IlY п.с морав да редактирам. Тие што се као некој вид на справи, првото тоа како со даска го правеше на перниче па одозгора даска, а тоа другото со обичнна перница, се може да се замени, не се секирај за тоа
ве молаам за помош кажете некои вежби за стомаакот.......имам многу голем стомак сакам да имам равен ве молам
Кревај ги стапалата на прсти, а потоа спуштај се. Прво така, па после кога ќе ти се навикне малце мускулот (да не те боли) пробај го истото на платформа некоја. Пример кутија или на скалила, ама спуштај ги петиците до каде што можеш. Значи кога се спушташ не треба стапалото да ти биде во права линија. Се надевам дека ме сфати. Можеш и на Youtube да побараш вежби, има полно. Повели, имаш цела една тема. fitnes/vezbi-za-stomakot-t2504/
Вежби колку сакаш... а тоа што се тешки и што бараат напорна работа.. е тоа е веќе друго http://www.youtube.com/watch?v=EE4ItYpx-j0 http://www.youtube.com/watch?v=NMqeJdfboN4
dali znaete nekoi dobri vezbi za namaluvanje i zacvrstuvanje na listovite ili nekoja a fizicks aktivnost, nekoja sprava sto e najefikasno da mi preporacate [mod-kirilica:271jx1h6][/mod-kirilica:271jx1h6]
fitnes/vezbi-za-nozete-t271/140.html#p1252407 Вежбава е за зацврстување (подоцна во напредната фаза после неколку месеци можеш да држиш и тегчиња во рацете) а ќе ги ослабиш со кардио тренинг. Ако често носиш штикли обавезно неколку пати на ден свеќа по неколку минути .
Вежби за слабеење на листовите на нозете!!! Дали може некој да ми предложи некои вежби за слабеење на листовите на нозете, држев диета и ослабев 18 кг но листовите никако не ми ослабнаа!
Вежби за слабеење на листовите на нозете!!! Браво за симнатите 18 килограми ! ! ! Незнам точно како се вика вежбава, а неможв ни линк да најдам, ама знам дека на Femina ги има вежбиве. Знам дека треба да се седне на работ од столчето и нозете да бидат под прав агол и треба да ги подигаш петиците, но прстите исклучиво цело време треба да бидат залепени за подот. Кога ќе го дигнеш делот од стапалото до прстите задржуваш во таа позиција неколку секунди, малку ги затегнуваш и мускулите ги олабавуваш и така повторуваш неколку пати. Одреди си ти колку можеш и започни по малку.
Вежби за слабеење на листовите на нозете!!! Оваа вежба не е за слабеење на листовите, него за нивно зацврстување, а ако се применува подолго време и за нивно обликување со што јасно се дава до знаење ефектот.
Вежби за слабеење на листовите на нозете!!! Chitav jas. Ima na femina vo dieti I fitnes: slabeenje...
Пробај со вежби за истегнување, поконкретно за листови истегнување најди некои и прави ги. Или можеш да пробаш со вежбање (кардио вежби, аеробик, орбитрек, трака за трчање и слично.), но на делот кај листовите под панталоните стави нешто од типот на оние фолии за вежбање, со тоа ќе напраиш повеќе да се потат дур вежбаш. Но, ако се работи за поразвиени мускули, не знам дали може нешто од ова да напраи разлика.