1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вендоксин капки

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Calla, 1 февруари 2013.

1. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.420
    Допаѓања:
    165.286
    Епа вака, дури волонтирав летово во аптека, имаше многу луѓе кои ги купуваа овие Вендоксин Капки и велеа дека се навистина доста задоволни од нив. Се сеќавам дека само една жена се двоумеше да купи зошто на некоја нејзина пријателка не и` помогнале и тогаш фамрацевтот со кој бев јас му кажа дека сепак тоа е индивидуално од човекот.
    Во врска со ова, се согласувам со dunjucka. Нека земат Билобил (имаш обични, форте и уште едни) на пример и има едни Гинко Макс, таблети (тие најчесто ги земаа зошто се поевтини од Билобилот) и цело пакетче би чинело околу 700 денари, а можи да си зема и по неколку таблети, на почеток, за да проба да види дали ќе има ефект.

На dunjucka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bibko

Bibko Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    41
    Имам слушнато дека во некоја Билна аптека Стојанови се продавале капки идентични по состав на овие само многу поефтини и воопшто нерекламирани

3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.420
    Допаѓања:
    165.286
    Да ... ова горе заборајв да го спомнав, имаше луѓе што го споменаа тоа дека има такви идентични капи со скроз ист ефект како Вендоксинот само слаба меморија за да ми текни точно име ...

4. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.582
    Допаѓања:
    40.011
    Земи билобил :D
    Сакав да прашам дали Вендокс (мислам така се викаа) и вендоксин капките имаат слично дејство?
    И каде тоа се купуваат тие што имале сличен состав како вендоксин капки?

5. Bibko

Bibko Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    41
    pa veke kazav vo Bilna apteka Stojanovi, se naogjala nekade kaj stara rampa

6. protonce

protonce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    6
    Јас пиев капки за срцеви тегоби од аптека матија и се прилично ефтини околу 370 ден. Имав трпнеење во рацете и нон стоп ми беа ладни, ги пиев 2 месеци и имав подобрување, понекад ги пиам и кога имам главоболка

7. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.443
    Имав проблем со циркулацијата на нозете и на рацете.
    Ги видов на ТВ и ги порачавме, незнам колку пари беа ги пиев и видов значително подобрување.
    Ефикасни се и ми го намалија модрењето.
    Треба да почнам пак да ги пијам, бидејки гледам дека проблемот повторно ми се појавува.

8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.590
    Допаѓања:
    79.148
    Долго време размислувам дали да купам од нив, за мајка ми која претрпе мозочен удар и сеуште има последици од него. Лекар и нема препорачано, но на реклама видов и слушнав за Вендоксин капките и ме замислија. Секако дека и со лекар ќе се консултирам, но сакам да ве прашам, дали некоја од вас има искуство со овие капки и дали навистина добро делуваат?