Случајов го следев од сам почеток, и некако иако сум најчесто прва да смислувам теории на заговор, овој пат останав некако воздржана, и до сам крај додека не искочи вест за емплозија дека имало, мислев дека искочиле од површина и се на некој остров, ама немаат како да искомуницираат бидејќи емплозија толку ретко се случува под вода, општо во светот, многу малку случаи на емплозија под вода се познати, што воопшто не ми ни дојде тоа на памет како опција..
https://faktor.mk/video-gest-koj-pr...-na-dete-koe-ne-sakashe-da-mu-ja-bakne-rakata Сељак. Не си оџа па да ти баци рака некој.
Еј јаката шлаканица, ова ми личи како класично задирање дете, вие не сте удриле дете по глава за да го задрете?
Австриски жител (19 години) со потекло од Гостивар планирал терористички напад на концертот на Тејлор Свифт во Австрија. Сакал со кола да влета во публиката, да извади нож да ги боде, а потоа да се разнесе со бомба. Претходно дал отказ од работа и дал некаква исламска заклетва дека ќе го изврши терористичкиот чин. Браво за тамошните власти што го уапсиле.