Јас сум висока 1,70 cm. Ама многу сакам да бидам повисока од ова што сум. Највисока сум во школо (мислам на одд.) другите се сите под 1,65 cm. ама не ми е проблем се дружам со нив како и да е.
lele luge pomagajte ima 13 godini a se uste sum 1,51cm kako da se izvisam a se uste nema dobieno ni menstruacija
Јас сум 166 и ми е многу убаво,воопште не се замарам со тоа што ќе кажат другите јас си живеам за себе и според килажата сум таман таман
Висока сум 1.63 /4 см, но висината никогаш не ми претставувала комплекс. Се тешам на моментот дека знам девојки моја генерација, а се многу пониски. Па не за џабе постојат високи потпетици, така секогаш си компензирам. Патем, не за џабе се рекло '' отровот е секогаш во најмалите шишенца ''
Не се секирај бе срце па има време и за добивање и за извишување. Обично девојките раснат најмногу кога ќе добијат менструација, нели сепак хормони се во прашање. Не ти е касно за добивање, и поубаво покасно да добиеш да не се замараш уште сега со тоа.Но најчесто се добива до 14-15 години па така и кај тебе ќе биде. Е после тоа си имаш убав период на пубертет во кој ќе се извишиш,ќе си се оформиш и ќе си станеш права девојка. Обично тие во основно школо што се највисоки после остануваат најмали. Ич немај гајле, се ќе си дојде во свое време.Ниту си ниска за годините,ниту ти е касно за менструација. Уживај си во најубавите години,не му ја мисли за овие работи, природата ќе си го заврши своето.
Мало човече сум, ама Ха ха ха... Не си стварајте комплекси. Еве јас 152, откако имам добиено 2 сантими пораснав. Кај и да е до 155 ќе догурам Пред одредено време сите ми викаа малечко, ова она... Ама не им замерувам. Ич не ми е комплекс висината. А и знам дека ниско ќе останам. И мајка ми и татко ми се 163, брат ми 173 Леле кога ќе ми текне...Кога прв пат се сретнавме со симпатијата, доаѓа ми фаќа здраво и вика :- Лелеее ама си малечко! Ама не, не ми е никаков проблем. Си се сакам онаква каква што сум и баш ме занима што другите мислат. Мене убаво ми е.
Јас сум 161/2 цм висока и тоа многу ми делува на мојата самодоверба.. многу пати се чуствувам како да ми се смеат другите на мојата висина... имам и другарки пониски од мене, но повеќето се повисоки.. многу сакам да бидам повисока знам дека со тоа би ми се зголемила самодовербата но веќе не растам и мора да се навикнам на фактот дека ќе бидам вечно најниска
Висока сум 160 цм и нема некој проблем со мојата висина.Секој си е посебен за себе и секој треба да е задоволен со тоа што го има.Да ми се случувало да сум најниска во соба,но не го гледам јас тоа така туку сите други се многу високи,а не јас ниска
Висока сум преку 180 цм, околу 184 да бидам по прецизна, но не е доволна мојата тежина.. само 53кг, немам голема самодоверба
Висока сум околу 174, имам 53 кила. Нормално ли е? Јас мислам дека треба да качам некое кило... Со висината не сум имала проблеми со самодоверба, т.е баш ми беше убаво што сум висока. Барем не си лечам комплекси. Мислам дека висината или тежината немаат врска со тоа какви сме ние како личности. Ако имаш цврсто јас, доколку си самоуверена, нема ништо тоа да го смене... А најмалку пак висината. Тоа не зависи од нас...
Јас сум висока околу 168/9цм,и сум баш задоволна од мојата висина.Имам и другарки што се скоро цела глава пониски од мене.