Мајки дали давате рибино масло? Омегата на бејбитол е прескапа... Моментално давам сирупче на бекутан мултиомега и вигантол. Можам да донесам вугантол од србија доколку сака некоја мајка. И пулмикорт ампули има таму доколку ви се потребни.
Молерс давам,трае може едно три месеци, давам плус и Вигантол капки до дозата која што ни е потребна.
До 4 год дозата е мала кафена лажичка на ден и трае околу три месеци.Го давам од 6 месеца па до сега(4 год)со мали прекини. Давам плус пливит до посакуваната доза.
Ок дефендил врска нема. Глеав на нет ми искача сецкан кромид ставен во вода со мед демек било мн здраво за имунитет на децата. Има пробано некој? Давеник и за сламка се фаќа да
Zdravo kolku vreme mozi da se dava Pico C na cupence od godinka i 1 mesec, nie gi pieme vejke nekolku meseci vashi mislenja ?
Пишувајте кирилица!!! И вие пиете или само чупенцето? И јас сум мајка па никогаш не пишувам множина. Иначе си пишува на упатството според возраст колку се дозира.
Sojma vrska dali e kirilica i latinica ako ti odgovara i ako sakas da spodelis mislenje napisi ako ne odmiini go mojot post, ne mi klavaj !!!!! plus jas ne piam malata pija samo..Drugo prasanjeto mi bese kolku vreme moze da se pijat kolku meseci godini toa sakam da znam, a i normalno znam drka za nejzinata vozrast treba 14 kapki. Sekoja majka si kazva vo mnozina a toj so saka ke svati sho e smislata na pisanoto.
Малиот има година. Досега пиеше капки Д3 на пливит. Сакам да дадам Молерс. Дали сте ги давале во комбинација? Што можам друго за подигнување на имунитет?
Од кога може да се воведе Mollers на бебе? Сега пие д3+к1 и д3+омега на бејбитол. Па чисто инфо ме интересира кога може да почнам да му давам од тоа рибино масло?
На која фирма давате Д вит? Нешто што полесно го прифаќаат? Давам на Пливит, ама секој ден е борба, плачки, бркање...
Мојата многу киваше од пливит, сега и давам вигантол и е ок, ама за да и дадам и д3 и омега и пробиотик е како борба со лавови
Здраво, досега користевме дефендил но воопшто не сум задоволна сакам да го заменам ама не знам со што, кои вие би ми ги препорачале, користиме и протект јуниор детето е 4 години, фала многу