I jas imam premn viktana kosa i koristam shampon od nivea za vitkana ili od loreal rozeviot i sum premn zadovolna..isto stavam krem gel od taft.. kutivceto e crno so liljakovko.. [mod-kirilica1stche9][/mod-kirilica1stche9]
Probaj so nivea shampon za viktana kosa ili onaj za diamantski sjaj..ili pa od loreal rozeviot..jas ovie 2 gi koristam..zavisno koj ke go najdam po marketive i sum mn zadovolna..a stavam i krem gel od taft..pokovkata mu e crno so liljakovko.. [mod-kirilica:3ooc6vk4][/mod-kirilica:3ooc6vk4]
Имам виткана коса, не да се фалам, ама преубава ми е хаха! Пред да ја измијам, се мачам многу, обавезно ја чешлам, користам шампон на субрина, ефтин е, но ми одговара. После тоа има на субрина еден гел за обликување на косата, го ставам тоа на мокра коса, и малце со фен ја сушам, но не секогаш и со еден збор кажано, perfect, три-четири дена сум без гајле!
луѓенце вака имам многу виткана и бујна коса, користам шампон лореал и маска и добри ми се , после тоа ставам она од авон за виткање ама не ми стојат локните како да ми стојат подолго ?
ЕеЕЕе луѓе има проблем со косата многу ми е виткана и бујна што да правам со неа, цело време ми се разбушавува и не ми стојат локните????? помошш
EEeE Имам мноооогу виткана коса но и оштетена без сјај, од мн фенирање и пеглање. Молам за помошшш. Мерси.
За виткана коса чаре само средства за обликување како пена, гел, крем и сл. И нормално-пеглање, ама нели знаеме колку се гори косата така
И јас имам виткана коса ама откоа се шатирав ни од локни ни од ниште не се виде -.- ништо не ми помага освен ако не ставам малце пена :/
луѓе јас имам многу виткана коса, и едноставно еден ден ќе ми биде избањата пуштена има прекрасен облик, и веќе следниот ден после спиење, ми станува за нигде и ќе морам пак да ја фатам во репче кажете ми, дали на некој му се случува истово, и како се справува со овој проблем?
Значи вака,имам виткана коса повеке од 27 год и си ја сакам само таква,виткана.Имам пробано да ја исправам неколку пати, ама не ми се свиѓа.Имам пробано се да ставам од пени,кремови,масла,силиконски капки и сл.,во едно сум сигурна сите само дополнително ја сушат косата.Најубава ми е кога ке ја измијам со шампон и потоа ставам маска за коса,не се ограничувам во изборот на шампони и маски,битно да биде за сува коса,и ја плакнам ,а пред да ја сушам со фен само на врвовите и ставам малку маска.Имам преубава мека и средена виткана коса,ја обожавам,а и мојот сопруг исто така
Ина, да и кај мене е кажи речи истото. А во пмс, да не правам муабет, нит виткана, нит прекршена, шашаво бушава, Китка - Матка, летната на сите страни Сепак некогаш ми издржува долго виткана. Финтата е што јас имам густа и тешка коса, и плус долга, ама некако влакново не ми издржува, тегне надоле, и ете затоа не е виткана долго време, или барем не онака како после миење. А ја потскратам малку - веднаш се подигнува самата коса. Чаре нема освен оние кремите за виткани коси, кои колку толку помагаат во одржување на формата барем неколку дена, до наредното миење. Инаку да, репче му е мајката
јас имам доста виткана косаа соо не многу големи локнии...неможам никако да ја пораснамм..како да ја пораснамм косата незнам ии што да му ставам за да не ми се туткаа кога ќе станам од спиење ми е како истуткана назад
луѓе козметиката на Хоби само во Рамстор тоа е турски производ и тие се дистрибутери и само таму го имам здогледано! јас пак го користам лилаковиот добра работа е, но подобар ми беше Сансилкот кој сега воопшто го нема
Deckiii Probav na site nacinii ama ne mi ispagaa ... sakam kosata mnogu vitkanaa kakoo na Annalynne McCord Mozete na slikata da videteee. Ako znae nekoj da mi kazee kako moze tolku da ja navitkam kosataa ) <3 [mod-kirilica:37yv8j4c][/mod-kirilica:37yv8j4c]
хаха сакаш замена? јас имам виткана коса и и малку од хоби и иста ваква ми убава за убава е ама кога сакам репче да фатам е тогаш маки тргам :/