Јас не видов ништо добро од шампонов. Ми ја заплеткуваше косата и ужасно мирисаше. Не би го купила повторно.
Јас го користев и не ми се погоди. Не ми се виткаше и брзо ми ја мастеше косата. Пробав и со регенераторот за виткана коса, и тој не направи ништо посебно, одвај чекав да ги потрошам и не земав пак. Производи од кои сум воодушевена и од кои ми се витка супер косата се овие два Шампонов е одличен, најдобар од сите до сега што сум ги користела. А регенераторов ми е откритие, подобро нешто за локни не сум користела до сега. Преубаво мириса, не е леплив и дефинирани локни дава. После толку лутање и пробување разни чуда за косава, комбинацијава нема шанси да ја сменам. Топла препорака од мене.
После миење коса ја тапкам со пешкир, па на дланка три, четири пати стискам со пумпицата и го разнесувам убаво на коса (без корен). После тоа ја чешлам и ја туткам со раце косата, колку да се прекрши и растресе убаво. И златно правило ми е секогаш природно да се исуши, не користам фен. Ко ќе се исуши добивам сјајни локни и бранови.
Јас имам виткана коса и кога ќе ја измијам мн ми е убава целата се витка но откако ќе преспијам утрото петарда и не ми е така убаво виткана ми се расипуваат локните. Јас доколку би сакала да ја носам така убаво извиткана треба да ја измијам наутро за да носам преку ден така ем виткана ем средена а не бушава. А ставам масло, крема за виткана коса и ја сушам со дифузер и ми е топ ама коа ќе преспијам и другата ден петарда.
Исто и мојата така, што веќе не пробав, досега не успева ништо што ќе сум задоволна. Последно од ДМ земав крeма за локни Victoria beauty, тоа ми е така така ама не ми е нешто посебно.
Јас го имав истиот проблем ,имам виткана коса и кога ќе спиев цела бушава се будев но си купив капа за спиење и навистина е корисна.
Повели слика на Алиекспрес само пиши ' silk sleeping hat ' и ќе ја најдеш. Капаца ми е откритие не знам како порано не ми текнало да користам такво нешто.
И мене ме интересира? Дали го има некој ова на babyliss? Искуство дали добро витка права коса, дали лесно е за правење локни, дали убави се локните и какви се? Го видов на попуст 1300 денари.
Jas go imam i sum prezadovolna Sega te procitav i ova mi e next na lista Dali bi mozela da spodelis sto korists drugo za kosa? Od shampon i pena? Ti blagodaram Женски здраво Сега го открив ова за виткана коса. Инаку јас имам брановидна виткана коса. Ми се дефинираат локни убаво ама низ годините од исправување и од не знаење како да ја обликувам косата малце ми е уништена. Ова користам моментално - шампон на Балеа Мед од ДМ, маска Гарниер хаир фуд, крема на Натура сиберика плавото ( претходно од балеа кремава) , пена Балеа, гел алверде и на крај масло Логона. Би сакала да сменам нешто па сакам да видам вие што користите