здраво девојки...во недостаток од време,неможам да прбарувам дали некоја претходно пишала..Ве молам,дали имате препорака за некоја крема,серум било што за дефинирање на локни при што да не се мрси коса дополнително? Ми треба нешто ко пери-носи за косава..... каде може ова да се купи?космо,дм.. ? да не лутам
Денес од Србија си го земав ова, ама го има и кај нас во ДМ најверојатно. Има ли некоја искуство со оваа крема за виткана коса? Секој пат кога видам нова крема за виткана коса велам не ја пробувам ама не успевам да издржам. До сега не успеав да пронајдам крема која ми одговара, оваа ми е ,, 101'' пробана крема, само купувам и фрлам, среќа па не е скапа како за некои што лупав пари.
Кремата ја користам од лани но секогаш во комбинација со SEINZ jа има во DM. Прво taft потоа SEINZ. Од втората не ставајте многу да не ви биде тешка и леплива косата.
За брановидна коса користам само регенератор од Белина и дифузер. Идеја за некоја крема/масло/спреј или слично, само да не ја коричи косата? Фала.
Јас ја користам, немам пробано многу креми искрено но оваа ми е океј. Ја користам пред пена, ми ја влажни косата и ми креира поголеми “clumps”
Како паста е. Ставам по малку за да не ја залепи косата се нанесува само на влажна коса. Мене ми помага локните да останат подолго време виткани. Денес забележав во ДМ има линија за виткана коса во план сум да ја испробам но се е индивидуално. Кога ќе ми се пуштат локните тоа секогаш ми се случува со горниот дел од косата тогаш прва помош ми се млека за коса кои не се измиваат
Јас имам природна коса и користам крем од Фармаси. Го има и за природна и за права коса и сум презадоволна. Косата ја прави убава и ги обликува локните