Прекрасен е, само некако мене брзо ми се троши ама за виткана коса е сон, верувам и за сите други би бил добар
Јас дури вчера отидов до дм да земам од регенераторот погоре што е ама многу мал бе некако Вреди да се земе? Колку трае од прилика? Или некој сличен leave-in кондиционер да препорачате?
Овој го користам скоро 1 месец, добро ми ги обликува локните, ама некако ми е посува косата, фактор е и времето, нормално.
Конечно ја најдов мојата совршена крема за локни Локните формулирани, косата не се масти, ниту е цврста како од лак, сосема природен изглед. Мирис неверојатен Следен пат ќе ја земам хидратантната верзија Значи врв
Ууу, морам следно оваа да ја пробам. Мислам морам да признаам во пролет најубава ми е косата, ниту е сува, ниту локните безживотни..ама за тоа есен и зима е посебна прича
Дали го памтите сансилк зелениот? Ќе ставам слика. Уште немам најдено замена за таа крема. Ништо не ми се свиѓа моментално што е на пазар, кене, тафт и други од шварцкоф, нивеа, натура сиберика и дел од тие полу професионалните во дм имам пробувано. Тафтот и кенето се лепливи, натура сиберика да не ја пипнеш откако ќе ставиш инаку ќе ти свене, другиве или ќе ја укрутат или ќе ја напрват тешка и ќе падне место да потскокнуваат локните. Ми треба нешто што е лесно, што можам секој ден да го ставам, а не секој ден коса да мијам за да ми се истакнат локните. Ако знае некој дали го носат во мк нека ми пише.
Дали некој знае каде во Скопје можам да ја најдам хоби кремата за локни? Последно другарка од Прилеп ми ја набави...
Јас оваа крема ја користев пред повеќе од 15 години, зарем сеуште ја има? Ја немам сретнато со години. Мене многу ми се допагаше ја земав од аптека.
Фала ти многу ❤️ Сеуште ја има по се изгледа И мене многу ми се допаѓа, кога ставам од неа воопшто не ни морам никаков гел дополнително да користам, некако ми ги држи локните дефинирани и убави.