јас само на интернет ја гледав кај нас ја немам видено, не ја земав за сеа јас, ако се одлучам да ја земам ќе пишам резултати
Вака, имам виткана коса и никогаш така не ја носев од време само ја тегнам фенирам пеглам и сл. Ја уништибв и изгорев буквално. сега сакам некое време да ја носам рпиродно имам локни кои најубваво се истакнуваат кога ја сушам без фен рпиродно. Предложете шампон за виткана, ставам регенератор, после миење ставам на Балеа една крема ама ако имате некој посебна за виткана за после миење за да се истапкаат локните, предложете и крема.
Некое ефикасно апаратче за убава виткана коса?што вади убава локна? Нешто што веќе сте го испробале? Имам доста меко влакно,и ретко да ми држи локна долго време.
Од Рамстор ја имам купено. Мене два дена сигурно ми стојат локните, убаво ги дефинира. Само после кремата гледам убаво да ја исушам косата за да останат така подолго.
Дали ти ја мрси косата, јас земав една на Тафт во портокалова кутија мала, ок е за локните ама страшно многу ми ја мрси косата, досега прв пат нешто толку да ми ја мрси косата, плус после едвај ја одмијам мислам дека сеуште ми е мрсна косата . Да ја најдам и оваа ќе ја пробам
Не сум имала до сега проблем со мрсна коса од оваа крема. Пробај да не му ставаш многу, или пробај ја пената за виткана исто на Тафт, јас ја користев порано, само мислам дека малку ја оштетува косата...
Здраво.Иммам права накршена коса сакам да ја носам виткана но неможам затоа што веднаш ми се исправа.Го имам пробано тафт но пак ми се одпушта локните.Препорака што да користам гел или крем што било