Што користите за сува третирана коса? Маска користам, супер ми е ама сакам уште нешто за сјај поголем да има..
Препорака од мене за сите кои имаат виткана коса е оваа крема. Мене ми е откритие. Иако пишува дека се става на сува коса, јас ја ставам на влажна. Досега се покажа најдобра во дефинирање на локните, и тоа без употреба на дифузер! Никогаш не сум добила повеќе коментари дека ми е убава косата колку сега
Од каде ја зема и цена? Сега гледам оваа крема нели е иста како претходната на Субрина со црвено капаче, само амбалажата и е сменета или друга е?
Ја купив од ДМ, беше нешто повеќе од 300 денари. Не знам дали е иста со таа со црвено капаче, мислам дека се различни, како да ја забележав и таа во ДМ. Прв пат пробувам на Субрина, затоа не сум баш упатена дали се исти. Ако сличајно ја купиш да пишеш како ќе ти испадне и тебе косата.
Доколку не е како црвената ќе ја земам. Баш кога ќе одам до ДМ ќе видам дали е истата. Јас другата со црвено капаче ја имам пробано и не ми одговараше, беше многу леплива. Оваа леплива е?
Не е леплива, вака кога ќе се стави на косата дава природен изглед и цврстина на влакното. Има погуста текстура.