Девојки или јас не знам да најдам или не знам што е проблемов, туторијал за виткање коса со крпчиња?? Ај ако знае некоја?? плссс
http://www.youtube.com/watch?v=mHiQyXCD ... ure=relmfu Може сум малку офф топик, барав ама оваа тема ми се виде најсоодветна да прашам. Сакам фигаро како на клипов, видел некој ваков кај нас?
hm so ova figaro na posledniot klip izgleda premnogu lesno i jas sum zainterisirana ako nekoj videl neka kaze kaj se prodava pozz
sakav da prasam dali nekoj ima probano vaka da si ja vitka nadgradbata na kosata i dali uspevate isto kako i na svojata pozz
незнам дали мислиш на надградба од природна коса,јас имам од природна коса и ја виткам ја пеглам исто како мојата коса гајле нема
Имам пробано неколку пати , успева до некаде ама не е тоа тоа .... дали е до пресата дали е до мене не знам
До сеа сум виткала два пати и ич не сум се бендисувала ко ми беше долга ја виткав со крпчиња а сеа повеќе ја пеглам
Од можни пет пати четири биле неуспешни а петиот половично успешен. Многу сакам да си ја виткам со преса , совршено изгледа потоа. Но за жал неможам и незнам каде е проблемот. И на крај секогаш завршувам со виткана коса со фигаро. Се знае , му нема замена на фигарото
ако сакаш да објасниш како подетално ? муабетот не го сметам офф топик ке ти пишев во лп ама ке му се најде на некој некогаш нека си прочитаат луѓето
Сум пробала многу пати досега да ја извиткам косата со преса, ама не ми испаднало никогаш како што треба. Со преса се добива само некој брановиден изглед. Но, мене и тоа брзо ми паѓа зошто имам тешка коса, па треба многу лак да ставам, за да се зацврстат па така не изгледа приридно воопшто и на крај се откажувам од виткањето со преса и си ја виткам косата со фигаро или со Deep Waver.
мојата преса не е баш тенка ама се прави убава виткана коса за матура ми ја правеше една пријателка која ја бива за фризури косата ми траеше до утредента