Мајка:Сине,сакаш да ти спржам едно јајце? Син:Ма немој!?Ти сакаш да ти сварам една цицка?-.- xaxaxaxxaxaxaxxaxxaxaxxaaxxaxaxxaxa
Несреќно оженет човек се враќа од кафана камен пијан. Жена му отвара врата а тој и вели: - Значи, јас стварно немам среќа. - Како тоа ?! - Цела ноќ пијам да те заборавам, а сега те гледам дупло!!! Снегот паѓа со брзина од 14 статуси во минута.
Трпе се обраќа на келнерот: - Келнер, ние со сопругата одбележуваме 25 години заеднички живот. Да ни препорачате некое вино? - Прво кажете ми дали сакате да празнувате или да заборавите!
Дечкото:Дали ќе се омажиш за мене Девојката:Дали имаш куќа?Дали имаш БМВ?Дали земаш висока плата? Дечкото:Немам куќа,немам БМВ,и не земам плата....... Девојката:E па ништо тогаш........БРИШИИИИ... !!!!!! Дечкото си зборува самиот - Кој да ги разбери и овие девојки.Зошто ми е куќа кога имам три вили,имам 2 мерцедеси,2 џипови....што ке ми е и БМВ,а плата немам ,бидејки е моја компанијата..........ама тоа е кога сум малер.....ми отиде девојката
Дечко и вика на девојката: -Срце кога ќе се насмееш, одма би те поканил кај мене... -Зашто...толку ли сум убава? -Не бе срце ЗАБАР СУМ.
Дечко: Морам да ти кажам нешто. Девојка: И јас исто. Дечко: Раскинуваме. Девојка: Ама, јас сум трудна! Дечко: E јебига, јас прв реков!
Трпе се обраќа на келнерот: - Келнер, ние со сопругата одбележуваме 25 години заеднички живот. Да ни препорачате некое вино? - Прво кажете ми дали сакате да празнувате или да заборавите!
Докторот ја прашува Трпана: - Дали имате некој од вашата фамилија што има некоја душевна болест? - Имам, маж ми, се замислува дека е главен дома.
Кај психијатар: - Докторе, се зборува дека вие просто се читате од женските срца. Тоа дали е вистина? - Госпоѓо, при сегашниве деколтеа тоа воопшто не е тешко!
Гошо пополнува анкета кај уролог. Прашање: - Дата на последниот полов акт? И се јавува на сопругата: - Маре ма, кога последен пат имавме секс? - Хм, чекај да размислам... А кој е таму?
влегува мујо во кафана со пушка во рака и вика: кој имал секс со мојата фата? на крајот од кафанат се слуша глас: немаш ти толку куршуми пријателе!
- Сине што праиш во ВЦ? - Мијам заби бабо. - Пола саат миеш заби? - Да ,темелно ги мијам. - А што плеска така? - Па јако ги мијам и се мава четката од забите. - А што стенка? - Дркам бе бабо да му е*ам матер што си досадна ....
Прашуе учителка ученици: - Знаете ли како сте дошле на свет? Едно дете вика: - Мене ме купиле мама и тато од продавницу! Друго вика: - Мене штрк ме донеја дома! Циганче вика: - Тато е толко сиромашан што мораја сам да не прави.
Си биле два пениси и оделе на кино. Едниот му вика на другиот: -Само да не биди порнич, оти цело време сме станати :\
Во продавница влегува вооружен сексуален манијак и вика: - Сега ќе силувам некој! Девојко, како се викаш? - Марија. - Тебе нема да те силувам, мојата мајка се вика Марија. А ти, момче, како се викаш? - Па... Николче... но другарите ме викаат Марија...
Дечкото ја однел својата девојка на излет во друг град, па и кажал: Може ли нешто да те прашам? Таа со милно лице: Даааа… Сакаш да ми дадеш пари за бензин?