Блажо трча во дворот на Ристо. - Ристо, брзо дај две кофи вода! Ристо му дава две кофи вода. По малку пак се враќа: - Дај уште две! - Што е работата бе Блажо, нели ти имаш сопствен бунар. . . . Блажо: - Абе, ситуацијата е критична. Тештата падна во бунарот, а водата и стига до брадата.
Се качува жена во такси и му вели на таксистот:Пази имам 8 деца! Таксистот на тоа одговара:Јас да пазам!?!?!?!
Врв на пијанство се враќаш дома влагаш кај твоите у спална и им викаш кај ми се парите за роденден од 3то одд шо ми рековте ќе ми ги чувате?
На нудистичка плажа: Дечкото: - Девојко, ми се допаѓаш! Девојката: - Приметувам! Разговор меѓу млад пар: - Ова е премногу! Јас ти кажувам дека сум бремена, а ти ме прашуваш од кого е! - Извини, мислев дека знаеш...
DECKO: Imas lepe zube ! - CURA: Hvalaa. - DECKO: Kao u onoj pesmi ; - Jedan levo ... Desno dva ... Jedan napred ... Nazad dva !! ---------------------------- CURA: Koliko me voliš ? DEČKO: Pogledaj u nebo i broji zvijezde. CURA: Pa dan je... DEČKO: E jebiga.. ----------------------------- -Кај одиш толку нашминкана? -НА ЗАБАВАААААА! -Аааа, ти си кловнооот! ----------------------------- Еден маж посакал од една самовила да го направи посакуван кај сите жени.Го претворила во кредитна картичка..) ---------------------------- Pjena party! *_________* Šalim se, perem suđe. ---------------------------- Лежaм на пари Станот ми е одма над филијалата на банката )) --------------------------- Се уште немам видено змеј со сељак тетоважа --------------------------- Некој гледа вести, некој невести. -------------------------- Отишол Цветко на доктор, и видел дека на вратата пишува: „За услуги првпат се наплаќа 1000 денари, за вторпат - 500 денари“. Цветкo влегол и рекол: - Добар ден докторе. Еве, јас пак дојдов
Отишло некое типче у аптека. -Ве молам три кондоми? Аптекарката,инаку плавуша му вика -За тука или да ви ги пакувам?
Која песна Кико и ја посветува на девојката ? - This girl is on fireee ! -------------------------------------- Христијан Тодоровски Карпош: Во борба во борба во борба... Христијан Тодоровски Кико: На рингла на рингла на рингла... ----------------------------------- 'Рингла рингла јаја' - омилената песна на Кико кога бил мал ---------------------------------- Абе Кико се викал исто ко Карпош ... амо он е Христијан Тодоровски - Курпуш ---------------------------------- Мамо ќе правиш ручек? -Неможам -Зошто -Кико ебе таму -------------------------------------- Кико седи како бананата да си ја заборавил во г*зот. ------------------------------ Кико ја ебел типката на рингла уклучена на 1 дека сам неможел да ја запали... -------------------------------------- Замисли во некој учебник за социологија, да го стават Кико и неговите мудри мисли... --------------------------------------- "Фејвајте се меѓусебе" - Рече Кико низ солзи и си грицна од чипсот. ---------------------------------- Превземено од Twitter
Учителката: Ајде да видиме кој ќе ми каже од каде доаѓаат децата на овој свет? Kико: Од РЕРНА. Ние двајца 10 пати можевме, ама среќа немавме... ринглата не рабтотеше. Кико дај кажи што да правиме тие што сме на плин? Статус на плавуша: Еј извини ќе те барам покасно, на рингла сум.
Pita baba unuka - Reci mi molim te koliko je sati? - 12 i 15 bako - Koliko?! - 12 i 15 !!! - Pa 27.A što pitaš? Sin: Tata, dobio sam keca.. Tata: Pa kako?! Sin: Pitala me uciteljica koliko je 2+3.. Tata: Pa to je 5 ! Sin: Pa to sam i ja rekao, a onda me pitala koliko je 3+2 Tata: Pa isti KURAC! Sin: Pa to sam i ja rekao! Спојлер Не ги превдив зошто вака ми се појаки