Господ:Што сакаш? Човекот:Може нешто да те прашам? Господ:Кажи. Човекот:Што значат за тебе милион години? Господ:Една секунда! Човекот:А милион евра? Господ:Eден цент! Човекот:О Господи а да ми дадеш еден цент? Господ:Почекај една секунда! Спојлер Зашто циган не игра шах?
Внукот наркоман ја прашува својата баба: - Бабо, да не си ги видела моите таблетки ? - Пушти ги сине сега таблетки, но кажими дали ти ги виде оние змејови во кујната ?! Се венчале Мујо Рагаз и Фата Загаз. Отишле тие на матичар, а овој го прашува: -Ја земате ли вие, Мујо Рагаз,Фата Загаз? -Понекогаш.
Си биле Мујо и Хасо и отишле да крадат пченка. Мујо отишол да краде, а Хасо чувал стража. Дошол полицаец и му рекол на Хасо што правиш тука: - Смислувам песни. Полицаецов му вика: - Ај отпеј една! И Хасо пее: - Сино је небо, зелена је трава, клечи Мујо, види ти сe глава
Фатија кумановац златну рибу и она му кажала ако гу пушти ке му испуни жељу. И кумановац кажаја: - Ауди Q7. - Сакаш ли на лизинг или на кредит? - А ти сакаш на зејтин или на маст? Спојлер Незнам дали е точен дијалектот,само го копирав од фејсбук.
Мујо му раскажува па Суљо: "Замисли, Суљо, со Хасо бевме во шумата кога почна страшно невреме. Отидовме кај него дома, ама дождот не престануваше, па останав да преспијам. И така си легнавме во еден кревет, вака јас, вака Хасо, а во средина Фата." "И, бидна ли нешто?" "Не, ни сметаше Фата."
Трпе прв пат скокнал со падобран. Се спуштил доле, дотрчува Трпана и го прашува како беше. - Леле жено како птица, леташ и сереш!
Како настанал земјотресот? Спојлер Црногорец земал лопата да копа и земјата отворила уста да се смее. Зошто трите прасиња избегале од дома? Спојлер родителите им биле свињи
Полицаец се обраќа на возачот кој го сопрел: - Ајде да провериме колку си пијан, Мики Маус е куче или маче?
Доаѓа човек на доктор и му се жали: Докторе, јас навистина не знам што да правам! Јас со жената веќе подолго време не ги правам „оние работи“! Донесете ја жената, па јас ќе позборувам со неа! И така утредента, мажот ја носи жената кај докторот. Докторот ја прима и го почнуваат разговорот: Добар ден, госпоѓо! Добар ден, докторе! Вашиот маж ми рече дека подолго време не сте имале сексуални односи? Зошто? Па знаете докторе, јас сабајле одам на работа и ме вози комшијата. Кога ќе ме праша: „Сакаш да ми платиш за бензин, или....“? и јас тогаш морам она „или...“! Доцнам на работа и шефот ми вели:„ Сакаш да ти дадам отказ, или....“? и јас тогаш морам она „или...“! Се враќам од работа и повторно ме вози комшијата и повторно ме прашува: „Сакаш да ми платиш за бензин, или....“? и јас повторно морам она „или...“! И кога ќе дојдам дома, навистина не можам повеќе! На тоа докторот одговорил: „Аха, разбирам. И сега, ќе му кажеме на маж ти, или...“?
Морав овие да ги ставам „Што пишува на лифт во Етиопија? - Дозволена преносливост до 100 килограми, или поточно околу 4000 лица „ „ И што прави Етиопјанец кога ќе види ронки од леб? - Отвора пекара !
Се јавува некој во лудница и му вели на докторот: -Докторе,ај види дали има некој во соба 15. -Нема никој! -Јее сме избегале..
Разговараат човек и бог: Човекот: Господе што претставуваат за тебе милион евра? Господ: Еден цент! Човекот: А што претставуваат за тебе милион години? Господ: Една секунда Човекот: Епа, тогаш, господе, дали ќе може да ми дадеш еден цент? Господ: А дали ти можеш да почекаш една секунда?
Се сретнуваат двајца мажи стоногалци и едниот го прашува другиот : -Што ти е, што си ваков намуртен? -Абе ми стигна сметката за педикир на жена ми.
Си биле тројца лудаци во лудница. Докторите оделе во посета да видат дали е некој здрав да го пуштат. Влегуваат во првата соба, ги гледаат лудаков седнат и брмчи. - Што правиш? * Еве, возам. Ништо, овај не е за пуштење... Влегуваат во втората соба, и вториот лудак седнат и брмчи. - Ти пак, што правиш? * Се тркам со овај од соседната соба. Ништо, и овај не е за пуштање... Влегуваат во следната, и гледаат овај седи мирен. - Што правиш? * Ништо, си седам. - Ух, добро е, барем еден се излечил. Овие двајца се тркаат... *ШТОО? П.М. нивна, не ме викнале!!! Зошто плавуша чува нож до тв? Спојлер Ја остри сликата Зошто плавуша чува лопата до тв? Спојлер за да копа канали