Абе уживам, шо ти е? Станав, топ кафенце си напраив, викам чек да размрдам мозочни клетки со некоја пренајбитна тема, таман после тешкото, обврските да ги фатам.
Абе немој да го убивате темата, таман најдов денес материјали тон 19 селебрити што престанале или никогаш не се бричеле Мајим Биалик за свесната одлуката да не се бричи и многу интересна приказна за родителството ... Итн... @WildMk @KateKane препорачувам да ја читнете
Везе неам да ти кажам право, ама го запамтив зошто знам дека е некое митолошко суштество како Јети Го видов и јас, мазно бе ова Јас како Јети го замислив баш. Тоа е
Пазете што посакувате, пошто утре може да стане 'нормално' да шетате со вуна под мишки, раце и нозе, кој аргумент ќе имате тогаш за депилацијата/бричењето, пошто сите до една пак ќе продолжите да се депилирате. Факт.
А мене ми е поентата дека се фолирате. Реков утре да стане 'нормално' да шетате со шума од влакна по нозе раце и мишки, сите вие кои сега говорите дека се депилирате ради општеството, пак ќе продолжите да се депилирате. Еве живи били па видели. Пинувајте го постов, ќе се вратиме некад на него.
Слушнале не до слушнале, Чубака ( chewbacca) е не е чупакабра Иначе не се мешам во туѓи влакна на кој како му чини така нека си прави. Не сум некоја влакнеста и не се замарам многу околу тоа. Жими мишки што бричам секоја недела, веѓи, нозе и останато еднаш месечно доста ми е.
675ти пост и уште на некои не им е јасно дека единствено што треба е да не сркаат со двете раце ако некоја има влакна. То е. Општеството 'оди напред' со брзината на најспориот примерок...