@Valentina888 SREKJEEEEEN RODENDEEEN i so lesno utre na ET zemi gi junacinjata i pravec domce na uzivancija
Ете баш од тоа и се плашам да не ми се случи и мене такво нешто,ама да сменам нешто не можам. Како треба да биде ке биде. Страв ми е искрено да ви кажам затоа што извадија само една јајце клетка ете затоа толку се плашам. Да имаше повеке ке бев поопуштена. Се надевам ме разбирате сега зошто толку паничам. Честитки и лесна бременост ти посакувам
@Valentina888 среќен рoденден .Сo леснo утре и пoзитивни мисли,ќе биде се вo ред,гoспoд ги реде кoцките кaкo требa .
Nas Dimitrov ne prati na mikrodelecija i jas uste ne svativ sto trebase toa da pokaze...bitno rece ok bil rezultatot @kukla21 cestitki!!! So lesno so ubavo da si ja isteras bremenosta i se ponataka
@Valentina888 среќен роденден и утре со убави мисли на трансфер, позитивна и опуштена Микроделеција на у хромозом се прави и на инститиут за имунологија и хумана генетика. А ДНА фрагментација ние правевме во плодност во Битола. Ова не знам каде се прави на државно.
@kukla21 Долго, можеби и предолго, не сум активна на форумов... но, како да не пишам кога неделата ми започнува со толку убава вест, Кукле! Те следам во континуитет, затоа што од срце сакав да успееш. Пререќна бев што го замени докторот... буквално се расплакав кога го соопшти негативниот резултат, затоа што знам дека се изнамачи, но убедена бев дека ке успееш... впрочем, нема друга опција кога си во рацете на ГЕНИЈАЛЕЦОТ... Мора само да се успее! Честитки мила, од срце ти посакувам најлесна и најубава бременост, уживај во прекрасниот период што ти претстои, затоа што си го заслужи! И, запомни...едвај ќе чекаш да доаѓаат деновите кога ќе треба да отидеш на контрола НА 5-ТИ! Те бакнувам!
Pametno ..iskreno da ti kazam jas koa ke se pofalam pred vreme za nesto mi e losa sreka za se vo zivotot mi bilo taka pa i za invitroto za sledno resiv samo jas i maz mi da znaeme...
Nee edno mi naplatija tolku se javiv i vo sistina i vo new born isto mi kazaa..od new born go zemav..Bas i ja se zacudiv citav tuka site 1200 ste gi kupuvale ..i se javiv i tamu i tamu i isto mi kazaa
Nezz naj iskreno ama tolku mi rekoa i jas sum si takva ne prasuvam mn si kutam od sram moze i ubavo me potstrizale koj gi znae...Znaes kako vikaat se dur ima ovci ke ima i volna...Ustte ja cuvam fiskalnata..Toa e em si imas maka em ke te derat so pari i na kraj i bez bari i bez bebe ..Ama jas cum pozitivec pa veruvam vo cuda.. Patem sakav da te prasam posle neuspesnite invitra kolku ti traese ciklusot...Mene do denes 2 nedeli mi trae i ne zavrsuva uste ,ne obilno samo gusto kafeavo..pocna straf da me faka ,doktorot vika ke pomine bidi pameten i ne se nerviraj :/
Девојчиња, многу е полесно кога се чита на кирилица. Споделуваме многу корисни информации, па убаво би било да сите пишуваме на кирилица. Еве објаснување како може и телефоните да ги наместите со кирилична поддршка. Ако ви треба помош, слободно пишете. https://forum.femina.mk/threads/Како-да-пишувам-кирилица.639/page-7#post-3324578
Не се нервирај, и мене докторот ми рече дека не е ништо страшно, а бетер сум: Добив 5 недели после инвитрото, 1 недела кафеаво, 1 недела нормално, исто вкупно 2 недели ми траеше. Се пореметува нешто од терапиите изгледа :/