Мерионал ги купував од аптеката од систина околу 1200 мислам беа.Нема ли никаде што бараш од феминкиве. Со лесно на тие што закажаа пункција,да имаат здрави јк и од Господ благословени.
Не е бе низок. Они сакаат да видат естрадиол од мин 150 за еден зрел фоликул. Такашто ако си ден два пред овулација, супер е, за на спонтан циклус.
А што се случи со пишувањето книга за борбата со стерилитет?Заборавив и која беше феминката што сакаше да напише.Ја барав темата не ја најдов.
Здраво женски,нова сум во форумов имам прашање што ме мачи... почнавме со ин витро постапка пиев cyclo proginova 21 ден,ги завршив минатата сабота и требаше да добијам за неколку дена.минатиот месец имав на 13,сега уште не ми е дојдено,во меѓувреме примам и suprefact
Обрати се кај докторот. Треба да добиеш 3-4 дена по престанок на таблетите. Ако си добила на 13 септ. значи ги пиеш од 15 септ. Зависи и на колку дена добиваш каков ти е циклусот. После терапијата циклусот што ќе ти дојде обично е оскуден.
Se ga ne e isto kako drugite meseci ,so cikloproginova (i vo upatstvoto pisuva )se dobiva od 2-7 den po zavrsuvanjeto na apcinjata
Моно слободно прашај си во њу борн на нивните телефони ги имаш на сајтот све да си прашаш што и да те интересира да си начисто особено дека си пред инф.Поздрав и секое добро
Девојки, инсеминација правевме крајот на Јули, во Август пиев Добростон, циклусот ми дојде со два дена задоцнување, наредниот циклус 5-6 дена порано, а сега овој ми доцни една недела, дали е можно да доцни поради хормоналната терапија? Правев тест, негативен е. Ме напнува доцнењето, ми се мешаат сите планови...