Devojcinja zdravo. Sakam da prasam evo pomina mesec dena od procedurite jas seuste nemam dobijano.Sto velite treba da pocekam ili da se javam kaj profesorot? Malce i se plasam da ne ne e nesto vo red..... A od septemvri,oktomvri prof.kaza pocnuvame so novo invitro a jas ciklus nikade....
I mene dr.za sterilitet mi kaza posle histeroskopijata sleden mesec mozam odma na invitro.Mislev samo me teshi zashto jas ushte kaj nego nemozev da si gi zadrzam solzite go staviv i nego vo neprijatna situacija,no eve vistina bilo ti toa mi go potvrdi. Fala ti mnogu za spodelenoto,teshko e mn.no bash mi dade zrak pozitivni misli Ako ne e tajna kaj koj dr.praveshe invitro?
Како отворив прочитав убави вести, браво имај успешна бременост до крај мила, гали меше и биди спокојна за девет месеци бебето ке си дојде во твоите прегратки баш се израдував гушки
@Sienna_MK честитам од срце,со лесно до крај @dunika ти и @0ли најмногу ми паднавте в очи по темиве уште пред да се зачленам на форумов кога читав како гостин,јас мислам дојде вашето време,имам такво претчуство,@dunika за 2 недели чекаме 2 цртки,@0ли мислам за брзо ќе почниш постапка,Господ нека е со вас и со сите нас полека да се чистиме од овде.
Девојќи дали некој зимал метилна фолна од Србија? И ако може слика и цена? Ми треба да порачам ама немам човек за од Бугарија.. сега за сега опција ми е само Србија. ФАЛА!
Имате 24 аптека онлине од оваа фирма јас ги користев долго време само ги купив од Америка многу поевтино.Проверете истиве во обичниве аптеки може се поевтини.
Јас истите ги зедов од Еурофарм метилирана фолна од 1000( 90 tab), 1662 ден и Б12 метилкобаламин од 1000( 100 tab) околу 900 денари.Ги има и во Зегин,така да кај нас веќе може да се купи метилирана фолна @sakam bebe
Нареден пат нарачај си од тука: https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Methyl-Folate-1-000-mcg-90-Tablets/70964 Многу брзо стигнува, за околу една недела, а поефтино e многу. Кај нас не се нормални со цените.
Каква тајна на тој прекрасен доктор секогаш ќе му бидам благодарна први господ па тој е причината што сега сме многу среќни др.МИТКО ИВАНОВСКИ ти само позитивно мисли немој никогаш да се откажете
Јас кај др.Митко правев ин витро на првото плачевме заедно,за второто се радувавме.Случајно отидов кај него ама е пред се човек и со сите сили се труди и не прифака неуспех.