Ќе се намали, моментално можеби е качен. Ако одложите трансфер, пак ќе ти го проверат пред да ти прават трансфер.
Колку фоликули има, ти кажаа? Можеби и подобро е да ги замрзнете ембрионите. Не сум слушнала прогестеронот да падне пред трансфер. Си имала досега висок прогестерон вака на втор ден од ц?
Чисто да појаснам, да не ме сфати погрешно и @Маја Т Не мислев дека ќе падне сега, не сум чула ни јас да падне пред трансфер. Мислев дека можеби сега е качен, а ќе се среди за следниот трансфер и дека пред следниот трансфер пак ќе го проверат.
https://forum.femina.mk/threads/Прво-тромесечие-од-бременост.20973/page-354 Да не бидам погрешно сватена само. Еве ти темичка каде ќе можеш појќе искуства да прочиташ Не те прочитав што си пишала пред мене. Извини Ама и по тоа што сега видов Не се доаѓа до заклучок дека сметаш оти прогестеронот може да падне пред трансфер. Таман си е и напишаното од тебе
Мислам дека има околу 10 фоликули што се поголеми. Е сега незнам дали е тоа многу, малку или средно Искрено не сум мерела прогестерон на втор ден од циклус претходно, го имав испитувано еднаш на 21 ден и беше добар. Сега ми го испитаа на втор ден и беше покачен. Да помине се како што треба сега, па ако е покачен секако дека е најдобро да се замрзнат.
Оу , па ако извадите 10 јк, т е ако пунктирате 10 фоликули можеби и најдобро е посекако да правите трансфер после циклус, два
Мојот тест преку крв негативен, нема веќе надеж, при одмрзнување 2 не преживееја, едно ми вратија, а сум во години
Се надевам дека ќе има во сите јајце клетки.Изгледа сепак ќе биде 2020 година нов подобар почеток за сите што нема да стигнеме во 2019
Kolku vo godini Nasta ? nema otkazuvanja, nadez sekogas ima znam slucaj na 52 sto rodi bliznacinja, i vo momentov prijatelka so 48 sto e bremena malku da te raspolozam za prvava koga se poroduvala, site so bolki voznemireni,doktorive im velat "niedna glas da ne pusti " samo na 52 godisnava se i e dozvoleno,glavata gore i 2020 kje bide voslebna
Jas sum 44, neznam sto da ispitam veke, piajm eutiroks...na imunologija ispitav, Manu, metilirana dolna , Seker imav mali pokacen..Ako imate nekoj edndokrinolog za preporaka...Inaki Bev kaj Lazarevski Sega so ovoj transfer, I prethodno VO 7 nedela spontan ...a prvoto kaj ivanovski
Мила, матичен гинеколог ти дава упат за ГАК да испиташ само АМХ или треба да земеш упат за асистирана репродукција на ГАК па од таму да те пратат во лабораторија?
За огтт тест и инсулинемија ми рекоа да им кажам дали со 50,75 или 100 мл раствор а јас немам појма пошто си провњрувам на моја рака пред инвитро.Помош од некој..Јас мислам 75, 50 знам дека е за трудници