26.000 е оперативна хистероскопија, додека лапаро е околу 60.000 ( одприлика ) со серклаж претпоставувам ќе те фати околу 90-100.000 ден. За прецизни цени најубаво јави се прашај си на пултот ќе ти кажат. Ова ти пишав чисто од прилика да имаш претстава
33та стигнав женска, полна во четврток Веќе сум голема, и ми е тешко ...Но, не сакам да се жалам, за добро да е само уште малце. Ајде чекам нови високи бети да ја освежиме темава, па тука сме и за совети ние "поискусните" со задоволство
Јас се измачив со тој прогестерон.Прогестеронот се мери на втор ден од циклус и на денот кога се става стоп инекцијата.Тогаш мора да биде под 1.Пред трансфер треба да се качува, затоа и пет дена пред трансфер се дава прогесетронска подршка.
fala.. jas ke pravam tranfer so zamrznati i da mi dadoa progesteronska poddrska prolutex i crinone gel
Исто и јас правев трансфер со замрзнати,денес ми е 4ти ден од трансфер.Исто примав кринон гел и пролутекс.Незнам дали веќе си испитала прогестерон на втор ден или на денот на стоп инекцијата.Јас кога прашав дали да испитам на ден на трансфер, ми рекоа нема потреба зашто доволна била прогестеронската терапија што ми ја дале.Среќно
Dali znae nekoja vo GAK dali pocnale da prat laparo i histeroskopia, za tamu neman informacii, i za hormoni isto taka treba da proveram prolaktin, bila nekoja skoro sega? Fala
За хормони знам инф. Не прават на ГАК, но испитуваат на Клиничка биохемија исто во склоп на болниците, 3 минути подолу од ГАК, јас испитував минатата недела одма наредниот ден имаш резултати. Имаа членки напишано и за други места каде испитуваат во темата за Хормонален статус можеш да прочиташ и таму. https://forum.femina.mk/threads/Хормонален-статус.12634/page-20
Не работат ... хормони можеш на клиничка биохемија да испиташ освен (естрадиолот мислам го немаат) а може и во Јане Сандански Идадија и др.лаборатории позз
Претпоставувам да треба, јас бев со упат од матичната. А да прашаш која и е замена на матичната? Би требало да постои начин.
Мила, јас испитав хормони на почеток на мај во Идадија, тогаш ги имаа сите реагенси.Земи си упат од твојот матичен гинеколог или замена
Девојки за ивф за второ дете после колку време може да се поднесат документи? Незнам дали беше после 18
Да мила размислуваме не сакаме да го оставиме сам иако ни е сеуште рано има уште 10 месеци за до 18 ама сега за час ќе прелета времето