Ja nemav nikakv simptom ama bas nisto duri i Tashe go prasuvav na Eho "ama sigurno li sum.bremena doktore" pa eve me 9 nedeli bremena❤️ taka uzivaj betata ti e najverodostojna deka si bremena
Јас имам рана инсулинска резистенција. Хома индекс референтна вредност е до 2 а кај мене е 2.1. Пијам Глукофаж ХР 500мг и супер ми е немам никакви несакани дејства. Плус на кето диета сум веќе 3 недели. Никакви јаглехидрати! Барем додека се нормализира малку.
Јас денес добив... 8 ден на декапептил... Тие што биле на долг протокол, што е следно од стимулации Какви се инекциите исти како овие или потешко е за боцкање? На кој ден од циклус обично ви била пункција(знам дека ќе следиме фоликули чисто сакам да знам). Ок сум иначе вака со инекцииве, само една модрица си напраив ама не се боцнав убаво знам. Ама сега се испраксирав и ништо не осеќам ахахаха...
Mene punkcija na 12 den od ciklus mi bese, inekcii posle punkcija mi prepisaa samo Clexani. Neznam dali e poradi toa sto bev so hiperstimulacija ili opsto gi prepisuvaat