Воопшто не мисли на иднината...

Дискусија во 'Врски' започната од 66-mo-1r, 19 ноември 2019.

1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.299
    Треба да го смените насловот на темава во:

Не мисли на иднината, онака како што јас мислам дека треба.

На Boni montoni, Anon, poenta и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Boni montoni

Boni montoni Активен член

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    da ,blacknight mila, sme bile po odmori i se bilo ok i vo ist krevet sme bile u red bilo ne go budam ko so veli hahaa, , ne ne mi e prioritet deteto,,bar sega ne mislam toa,, inaku ok e chovekot sprema mene,samo ete toa mi e problem ziveenjeto

На BlackNight му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.883
    Допаѓања:
    129.893
    Поради тоа треба да поразговарате,да си разјасните.
    Инаку,проблемот ќе стане поголем.

На piksooki и Boni montoni им се допаѓа ова.
  4. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    891
    Јас мислам дека сака да биде со тебе, но заради децата можеби му е не пријатно да живеете заедно. Тие можеби знаат дека татко им е во врска, меѓутоа живеењето заедно ќе изгледа дека следниот чекор е брак, а можно е да не е сигурен како ќе го прифатат неговите деца тоа.

На Boni montoni му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Boni montoni

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    i jas mislam taka no primetua na momenti se e ubavo i ko da kje go zamrazam oti e takvo status kvo nesakam da go izgubime ova prekrasno shto go izgradivme, :(((((((((((( ako ne prevzeme on nesto vo idnina , moze bi i kje prestanam da go sakam

6. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.883
    Допаѓања:
    129.893
    Изрази го твоето незадоволство од ситуацијата пред него смирено,но јасно.

На piksooki, Anon, Alisa22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Boni montoni

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    fala dusho :(

mi ima kazano mojov odamna nekoja mu doshla doma tipka demek nejzinite ja nabrkale i nem,a kaj da zivee a idel so nea nekolku meseci i ziveela tamu i pravela skandali, se derela, sakala i da se otrue ovoj mi viksase mojov abre nemozev da ja izbrkam , ludacha, pa so si ja primil???? i veli toa bese nasilno nejkev jas ne znaev kako da ja izbrkam, prvo velese posede godina ova pred 6 meseci a sea vik mojov a neee nie odevme godina ipol a posede neznam nekolku meseci ne se sekjavam -- 4 meseci sedela vo drugata kukja ja izbrkal prvo tamu koga nisto ne bidnlalo do nego ima use edna kukja na dedo mu otkako videl deka e luda i ja nabrkal skroz od negoviot zivot i mu velam nekjna pak a shto mislis ti kje bideme zaedno?? pod ist krov? mada i sea sme taka non stop zaedno samo so si idam doma za spanje posle utredenta u 4 koga doadja od rab pak i mi vika toj zdravje kje vidime neaznam akio bidam zdrav i ziv-- aa velam ,a a tie so kuferchinjata shto ti dojdoa doma??? i toj veli eee da bese bogami e oti sum izgoren od takvi zastoa nejkam zaednichki zivot aha vikam epa radi dna kurva i nenormalna JAS da odevam??? pa ne sme site isti zeni, ne si probal i se razlutiv cel saat molchev posle mu dojde krivo za toa i pochna da me gushka milno potoa izlegovme i mi vik dosta so toa, sum ti kazal kje ziveeme zaedno, samo ti zasho si mnogu napadna i jas ti vikam ne,sigurno deka i toa kje dojde eden den zaednichki zivot

Последна измена од модератор: 8 декември 2019
    На nextredstyle му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.883
    Допаѓања:
    129.893
    Малку е чудно што ти има кажано различен период на живеење со таа. :^)
    Осеќа несигурност поради лошо искуство.
    Ќе му збориш дека ти не си таква,дека го сакаш и затоа најнормално сакаш да поминувате повеќе време заедно преку заедничко живеење.

На Boni montoni му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Boni montoni

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    da dusho :( i mozebi i se plasi da ne bidam losa ko taa :( no jas sum fina so nego i nezna ,dolfo ziveel sam i e naviknat na samotija, imase pred mene devojka druga se skaraa so taa ne bil blizok ko so mene poso taa bila od drug grad studirala moja vozrast 35 i idela u mesecot ednas za vikendi, ili on kaj nea retko, no so mene e sekoj den kje se trudam da go uveram deka sum dobra :(

10. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.883
    Допаѓања:
    129.893
    Но,немој многу да чекаш.Ако и понатаму го избегнува прашањето за заедничко живеење,тогаш не вреди да си го трошиш времето на него.

На piksooki, candy.cane и Boni montoni им се допаѓа ова.
  11. Boni montoni

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    mozebi i toa e, kojznae, ima logika bogami shto vikash mozno e i toa da mu e prichinata

nesakam da go izgubam :( retki se ko nego, kako me gleda, chudo e, ne sum sretnala vakov chovek ko nego :( no toa samo mi e problem, aj godina sme zaedno i 3 meseci, belkim kje bide :( vo red , kje te poslusam, kje go zadram pak okolu ovaa tema, neka mine mesec :D dva , pak kje otvoram tema, ne mi smeta no vaka no motiv mi bese TAA koga primil nekoja da zive so nego ZOSGHTO PA I JAS DA NE?? ne vredam jas/???

12. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.133
    Па очигледно таа му била поблиска штом дозволил таа да живее кај него а тебе така те одјебува.

На bicycle и nextredstyle им се допаѓа ова.
  13. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.883
    Допаѓања:
    129.893
    Ако до сега не му напреднале ставовите за тоа,можеби е во право @Alisa22 .

На Alisa22 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Boni montoni

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    ne veli stalno taka shto e najchudno nekogash i vika ajde uchi se gotvi utre kako kje treba da mi gotvish :))))))))))) zboruva ko demek kje ziveeme zaedno, jas ne su mu rekla direkno ajde da ziveeme tuku koga kje se iznerviram mu kntriram i on od inat mi zboruva raboti shto me povreduvaat i vika abe glej segashnosta ostaj idninata, denes sme zivi utre kojznae ne ne laze za taa, ne mu bila bliska mnogu poso od drug grad i taa , mu se namestila nejkela da si odi ona nokje mu doshla lele me izbrkaa moite i on vika so da i pravev ja priiv placese i aj videl nekolku meseci sho lebce e, lazela deka ja tepal , mu pokazuela ljubomora , ne mu davala u charshija da seta vkala lele zeni gleash abre losa losa i na krakj ja izbrkal :D odvaj, ja od drugi razbrav mi rekoa deka bila manipulativna idiotka SO TIE ZBOROVI, mnogu maka videl iod taa[/QUOTE]

inace e mnogu blizok so mene, nautro odma za vikendi idam kaj nego , nema mkoment koga ne sme zaedno znachi ne se raboti za blizina premnogu sme bliski osven sho ne spieme zaedno :)

15. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.133
    Некој ако те сака нема намерно да сака да те повреди ,тие работи не ги правиш на човек што го сакаш.
    Тоа не е причина така да ти се понаша тебе . Не те сака

На Svetoslava, bicycle, nextredstyle и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Boni montoni

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    ne izgleda kako da ne me saka, koga se lutam posle se gleda mu e krivo .... nekogash mnogu e nervozen , tip a inace e dobar , ispolneta sum so nego samo ovoj problem mi e sakam idnina i ziveenje so nego :(

17. FVP

FVP Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2018
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    1.201
    [/QUOTE]
    Па гледа дека се залажуваш така и ајде да се порадува малку ти вели дека кога ќе остаре ќе му готвиш и переш, и ти си среќна после. Другиот ден пак по старо. Сериозно не знаете да си дадете од важност.

На Svetoslava, candy.cane и nextredstyle им се допаѓа ова.
  18. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.133
    Он си бара некоја да го чува кога ќе остаре понатака.

На Svetoslava, bicycle и nextredstyle им се допаѓа ова.
  19. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.168

Не ти е малце понижувачки да го молиш да се сожали да те земе кај него небаре си некоја улична џукела, и уште да се радуваш што ти викал "ајде учи се да ми готвиш"?

На smooch, cresa-jagoda, Svetoslava и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Boni montoni

Се зачлени на:
    4 август 2019
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    20
    na zezanje mi vika toa za gotvenje :))))))) se smeshka vika AJDE UCI SE GOTVI , MORE VIDI JA GALENA MOMA I SE SMESHKA :D a i on mi gotvi, grev na dusa ,se neznam jas , koga mi e teshko sekoj problem mi go resava chudo e .... ima nekoja dobra dusa so saka da pomogne , samo ova zblizuvanjevo mi lici teshko mu odi,