Па го користам,ама не многу Пошто заборавам,а нели тоа треба на мокра коса кога ќе е,а јас фаќам и јас сушам па после не е убаво да ставам Ама иначе кога ставав,ок беше,ја прави мазна косата така,и поцврста ,да не се разлетува и ок е. И јас сакав од црвениот ама немаше,имаше само од црниот и овај мојот.Сега ќе ставам сликичка пошто ја снемало
кажете ми според вас која е разликата помеѓу субирина и црниот тафт, на два памета сум кој да го земам а цените тука им се 190 ден ??
Јас го земав сега восокот на Hobby. Смешна цена од 120 денари, па си реков зошто да не го пробам. Многу пријатно мириса, и сега за сега фино ми служи, ама ќе видиме после подолго користење. Да не има некоја искуство со него?
Го користам восокот од Субрина,црвениот, веќе со години и не би го менувала уште долго.Ја обожавам и неговата миризба а и ефектот што го има врз мојата коса.
Од искуство ви препорачувам да го пробате восокот на KEUNE: Овој восок ви дава ефект на сјај и волумен.Направен е од природен пчелин восок и нуди двојна заштита од надворешни штетни влијанија и слободни радикали: Од професилоналци е пофален и Keune Fibre Wax,оптички восок кој ја негува косата и го штити влакното,видно го спречува сушењето: Веќе е општо познато дека оваа Холнѓанска колекција е една од основните продукти на фризерските салони,меѓутоа кога веќе зборуваме за восокот,искрено ви го препорачувм.
Kрем-гелот на Тафт 10 carat shine, екстра е и навистина не ја лепи косата, косата е посјајна а и мириса прекрасно. Совршен е, ми се допаѓа дека не е чист гел туку крем-гел. 150ml=159 ден.
ајде ајде уште ова немав ставено на косава.. ама ми треба бре следен на 32452 километарската листа на продукти за коса е taft 10 carat shine
Мене од овај спреј ми се прави многу првут ...Уште TAFT 10 CARAT SHINE ми фали дома да го донесам све и свашта имам испробано и мислам дека горе наведениот ќе помогнит сигурно
Јас користам субрина и ако ставам денеска утре морам да ја измијам многу ја мрси косата.Но обожавам да користам восок онака добар ми е косата да не ми е разлетана,кога ке ставам до израз ми иде степенот.Еве читам девојките го фалат восокот на тафт и следно што ке направам ке си земам од него.
Да ти кажам право и јас така,пошто брзо се мрси,а и не сум навикната на него,не ми текнува мн да го ставам.Додуша можда и неправилно го користам некако
Ми го испофалија овој восок но дали некоја од вас го користела и дали е стварно добар?? И ако знаете каде може да го најдам во Скопје
Што е функцијата на восокот? Предности недостатоци? Сакам утре да си ја сплетам косата со повеќе плетенки, но, за да ми стојат повеќе време плетенките сакам гел/восок но ГЕЛ/Восок кој Нема да ми прави Првут,Лушпи... Или некој трик да ми стојат барем 2-3 дена "плетенки" ?
Зошто мислиш дека ти треба зацврстувач за да стојат плетенките два-три дена?Побитно е какво е влакното.Ако имаш тенко и лизгаво влакно,тешко стојат плетенките.Јас имам таква коса,па никако не можам да ја носам плетенка.Никакво средство не ми помага,а фризерката ми ја плетеше што навистина многу добро работи.И се откажав од таква фризура.