Ana ovoj vosok go imam koristeno so godini i sum prezadovolna i uste nesto - za vo Skopje neznam od kade bi mozela da go najdes no dokolku sakas od drug grad preku kargo - mozes da go poracas na ovaa strana po cena od 150 denari https://www.facebook.com/miamoekatcezanegaiubavina.wordpresscom/?ref=settings
Овој ли е тој црниот што го фалите? Јас се затрчав го земав, ама некако на машки ми мириса, да не е за машки?
Не ми смета убаво ми мириса, инаку мене не ми е нешто баш, пак ми се надува косата после еден саат ..
Јас го користам за кога ќе ми е косата на сите страни разлетана малку да ми ја смири. Инаку не ја мрси бидејќи нема да ставаш на темето и нема да ставаш многу. Јас првите пати ставив многу и ми дојде како водена да ми е, така цели прамени како водени ми беа. Така што, убав ефект се постигнува ако се користи умерено.
Мислев дали може за дефинирање на локни, имам таласеста коса, виткана.. Или само на права коса може..
Па восокот првично е наменет за виткана коса, барем така мислам. Затоа не нагласив за каква коса зборувам. Инаку и јас имам виткана коса, за дефинирање на локни користам крема за коса, а за воведување на разлетаните прамени во ред користам восок. А дека восокот ќе ти ги оформи локните, тоа тешко.
И јас користам креми за виткана коса, ама до сега не успеав да најдам некоја од која ќе бидам задоволна.