Воспаление на жлезда на градата

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од mar17, 14 октомври 2010.

1. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    648
    Допаѓања:
    211
    Jas si ja povrediv pukata sama imav nesto na nea I da go trgnam so noktite izgleda po grubo bese I si odeliv kako parcence I sega si visi ponekogas se spojuva no ne celosno dali ke zarasne I krv mi potece malku ama sig e od povredata ne ide od dlaboko. Sto mislite ke zarasne li toa mesto mnogu se isplasiv iako e malku se plasam...

2. Gotcha

Gotcha Нов член

Се зачлени на:
    8 август 2023
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo. Jas sum nova Dali ima nekoja so slicen problem na desnata dojka do bradavicata mi se pojavi crvenilo I otok toa mesto ponekogas me zarese no nekogas I me cesase napravi mamografija I biopsija no rezultatite ne se gotovi vo meguvreme pet dena piev amoksiklav po preporaka na maticnata SE povelece crveniloto I otokot no Jas custvuvam kako trneje povremeno I se plasam da ne e nesto strasno

3. Warga

Warga Нов член

Се зачлени на:
    22 февруари 2024
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Gotcha
    Sto napravi so rezultatite?Jas go imam istiot problem pravev eho i mamografija bese vo red osven vospalitelen proces,se raboti za desnata dojka i po vtor pat mi se pojavuva vo rok od 3 meseci.Biopsija nemam praveno

4. Warga

Warga Нов член

Се зачлени на:
    22 февруари 2024
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Prviot pat piev amoksiklav isto i sega

5. krissssss

krissssss Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2024
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Zdravo imam 17 godini i 3 4 dena imam bolka pod levata pazuva ama samo koga se dopiram od sto mozi da se pojavi

6. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.267
    Допаѓања:
    12.811
    За една недела треба да добијам, и нешто денес почнав да се фаќам и пипкам какп будала, не забележав грутка, ама низ цела града има како жлезди и такви се меки, нели е ваљда нормално да се има жлезди? Или како? (facepalm)