De dajte resenie....cela godina ne mozam da gi izvadam od glavata....se probuvam...osekam me cesa a so cesel nisto ne izleva....sea eve so buba-kill da probam???
ZNACI VAKA IMAM KERKICKA KOJA IMA 4 GODINI I FATI VOSKI PRED 1 MESEC PROBUVAME SEKAKVI SAMPONI I CESEL EDEN SO SAMPOMOT ODE ZAEDNO DOBRO GI VADI VOSKITE AMA NE I GNIDITE E SEGA ONA IMA MALKU PO GUSTA KOSA I VITKANA SO E USTE PO TESKO ZA CESLANJE ME INTERESIRA KAKO POTOCNO SE STAVA SODA BIKARBONA ILI PAK AKO IMA NEKOJ POLESEN NACIN ZA GNIDI VADENJE INAKU BUBILOT E DOVAR.AMA GNIDITE SE PROBLEM PAK SE RAZMNOZUVAT.
Најлесно се вадат со чешелот што е за вошки, јас како дете имав доста. Мајка ми знам по 2 3 пати на ден ме цешлаше и чешелот во киселина го ставеше и така се вадеа доста после само ке ја измиеш косата и толку
Шампон,оцет и чешел за вошки.А јас практикувам и требење со прсти.Како мајмуните .Се наоружувам со мали ножички и тргнувам во потрага.Ако ја лоцирам тогаш го сечам влакното.Имам впечаток ако не ги отстраниш механички како да оживуваат.
Probajte go elektricniot cesel, veruvajte, ke se prepobrodite i vie od makite i deteto od sto nema da se gnjavi so ceslanje i otrovi na glava... na moeto dete za tri dena sve iscistiv..
izmijte ja kosata so ocet i zamotajte ja vo peskir i neka stoi okolu 30 min a potoa nad kada ili peskir so siten cesel ceslajte ja kosata ke vidite kako ke pocnat da pagaat...
ako moze da mi kazis od kaj go kupi dali go ima kaj nas i kolku pari fala [mod-kirilica:1ik4v8lf][/mod-kirilica:1ik4v8lf]
Da sekako. Go kupiv od TC SORAVIJA. Toa se vikase Centar za problemi so kosa i nega na kosa poveli link go ima kaj niv na sajtot, a ima i video kako se koristi. Voodusevena sum kolku ednostavno gi iscistiv voskite. na ovoj link e ceselot http://www.101hair.mk/liceguardP.html a na ovoj e videoto kako se koristi http://www.youtube.com/watch?v=afmH3oI5S2w Ke mi bides blagodarna koga ke go probas, garantiram))
Probajte go elektricniot cesel, veruvajte, ke se prepobrodite i vie od makite i deteto od sto nema da se gnjavi so ceslanje i otrovi na glava... na moeto dete za tri dena sve iscistiv..[/quote] ako moze da mi kazis od kaj go kupi dali go ima kaj nas i kolku pari fala[/quote] Ne se pusta ovde linkot, ke ti go pratam u poraka i linkot))
Не знам како ја приметив темава, ама хорор е луѓеее Јас од 6 до 8 одд цело време си се полнев во школо, немаше кој нема тоа време, сите бре ко епидемија беа вошките. Џабе шампони, ракии оцет и што ти не кога некој не се чисти и пак ќе дојдат кај тебе. Последен пат фатив на факултет ако ви се верува, дури бев заборавила како изгледа тоа чудо. Бевме на спиење во станот на сестра и на колешка од факс. Сигурно перниците биле полни вошки. Ама кога нема од кај нон стоп да се полниш, ги средив за неполна недела со оцет и чешел и тоа без шишање П.С ко основка нон стоп бев со кратка коса заради тие проклетии
Кога одев во градинка мама ги ликвидираше со најразлични методи...од шампони па до силно тргање со чешел кое траеше со саати Од тогаш бегаат од мене, како од ѓавол
Мери јасно ни е дека ти ги продаваш овие чешли и нема потреба да не мафташ како на син ти си му ги исчистила за 3 дена. Сите мислења ти се во оваа тема и јасно е ко ден зошто. Затоа не ги маткај мајкиве ,туку фино лепо пиши им делува /не делува ,толку пари е ,таму го има и готово.