Па што коментираш тогаш ако не читаш. Ама само да се каже нешто Ај ќе те цитирам пак за недела дена колку си во право
Абе можеме да пратиме! Само да не рачунаат навечер да летаат, јер нели нашиве хеликоптери не можеа навечер да летаат Ама имаме жичара и Црешево топче
Да. Војната е при крај нашата донација ќе реши све. Тоа кога ќе слават по улиците тоалетни насекаде како по стадионите по Аргентина. Се очекува и помош од Бугарија со петарди пиратки II класа.
За што сум во право? Пишав некаде исход од војната? А да не не сум во право дека победници само воените профитери ќе бидат. Побогу жено ќе почнам да мислам личен интерес од војнава дека имаш. П.С. Што ти е гајле за МК нели си на безбедна локација во бункер што одбива радијација
Знам.. Инфраструктурите и градовите ќе треба санации и ново градење. Во сите такви држави после разорување имаше побарувачка и на работна рака и помош. Доста наши градежници и работници од сите сфери беа на блискиот исток. Нема да е поразлично.
Мора да се прати нешто, Еу следи кој што изјавува, кој што праќа или не праќа...се смееме на Славјанка ама шо да праи жената, мора да збори. Така да, дали тоалетна или петарди, нешто мора да се прати. Знак на поддршка е.
Тенгала ќе пратиме. То шо остана неопожарено од летото таман ќе го искористиме како материјал. ПС. И тоа со пацки
Господ нека ми прости плачам од смеење Шо од вас што од Божо Алал да ви е ми го разубавувате денот мајка ми се чуди
Ете ти како најпросветлена и најобразована, објасни ни на нас наивните и необразованите што се дешава моментално Како почнаа да ги вооружаат, изгледа европејци пред сите ќе станат
Не знам зашто баш сабајле помислив дека ова сигурно ќе го направат.... Што ќе донираме ние, загреота сме со опрема Колку да се каже ајде, мораат.