Ако беа дотерани во одела ќе имаше коментари каде овие вака дотерани од војна, нели на улица беа, се бореа. Значи во секој случај мора да се искоментира.
Немаше.Јас бар не @Biljarkata па..да Хаахахахахахах овој Зеленскк се соживеа со прошлата епозода ќе кажев..професија кога рече ,,ова можеби е последен пат да ме гледате жив” Шо не дека не е вистина пошо Путин испратил 400 платеници да го рокнат Ја сум мртва сериозна
да трите услови кои треба да ги исполни Украина е да фрли оружјето, да не оди во НАТО и да го признае КРИМ. Путин свесно ги бара овие оти знае дека нема да прифатат и сака да ги дотолчи.
Абе океј, нормално е да се оди во костуми. Во нормални услови, за решавање проблеми. Па се ракуваме, па слики итн. Ама дали сериозно тоа е најголемиот проблем? Непочитување било оти облекле маици, додека тие што ги пукаат па една голема почит.
Вие не размислувате малце надалеку и дека ако овие прифата, утре други ден следни се ФИнска или Шведска или некој таму во близина, шо не прај како шо и одговара на Русија.
Ништо не размислуваме ние надалеку, само на блиску. А ако не прајте вие нешто шо не и одговара на Турција, шо ќе биде?
Да. Во анкетите спроведени деновиве, и покрај јавната закана од Русија, над 50% од Финците се изјасниле дека сакаат членство во НАТО и веќе имаат предлог доставено во Собрание.
Го заборави четвртиот, носење одело на средбата. Ради тој не се спогодиле и еве сега пак ќе се тепаат.
Како не ќе остари, чоеко е под стрес цело време, глеј ја последната сваџа со Дачичот околу влегувањеот во ЕУ.
Добро ај че ојме по тамина како шо и прај Русија на Украина, така нас да ни напрај Бугарија врз С.Македонија. Да отцепува делови мали села за почеток па после градови, пошто има многу бугари.
Реално и да прифати Украина, моооже ќе престанат Русиве, ама со тоа па уште толку ќе му се дигне егото на Путлер дека што и да прави, никој не смее да му зуцне. Па некоја следна држава што ќе му прдне ќе ја нападне оти... му се може. Ни вака ни така не бива.