ај убиј чоек свесен... ја до толку сум будала што пет литри нарачав ракија, меѓу храната за куче и апчињата за паразити...
Мислам, ама не сум сигурен дека, комплет се затворени и не се во ситуација за прилив на оружје и муниција
https://sitel.com.mk/gragjanite-shto-poseduvaat-oruzhje-treba-da-gi-zamenat-dozvolite Опомена во вистинско време. Фала шител.
Ете кој ќе работи за минималец Шо се жалевте Едит Така де, не ве бомбардираат вас, марионетата ви ја бомбардираат Него САД не стаи ниедна санкција на Русија така? Се прашувам зошто? Пс ги исфрлиле од ФИФА и УЕФА
Битно нуклеарнава централа ја чуваат двете страни, а ваму еднава се заканува со нуклеарно оружје. Ништо не ми е јасно. Добар руско-амерички филм.
Не би требало да е пречка за преговорите. Проблемот е НАТО и распоредувањето војници таму. Проблем е ама што сите, па и ние се залетавме да пратиме оружје за Украинците да се доотепаат со Русите. Место да се смирува работата, сите само долеваат масло во огнот. Дека се толку ненормални, се помалку ми се верува и се повеќе верувам дека па се работи за задкулисни игри. Баш и ме интересира какво, т.е. чиво оружје ќе праќаат сите. Особено од каде ќе го набави ЕУ. Меѓудругото. До каде се преговорите? Страв ми станува се повеќе од тоа дека сите се отидени со паметот и дека ова можда ќе се распламти повеќе одошто е.
Што ќе донираат гумите и чевлите што ги купи Шеќерка? Инаку ова со спортот никогаш нема да го сфатам. Некогаш војните запирале заради најголемите спортски манифестации и заради Олимписките игри, а денес спортот е алатка на политиката.
Ја само се молам Ако му текне на нас Бае некои работи од баќет листата (шо ќе ја смислам сеа) да си ги остварам @темјанушка срамота е со спортот Ја уше вчера реков Народот не е крив за политиката на државата У Украина сите ги жалат Украинците, а никој не ги жали Русите и ги исфрлаат шо од држави, шо од спорт, од телевизии Русинот како Русин не е крив шо е Путин луд Исто ко Украинците шо не се криви шо комичар им ја води државата
Комичар, комичар ама, можда и ќе ги бутне во ЕУ, после буткањето во војна. Нас во што се не бутнаа и па не сме во ЕУ.
Ах ах, ќе ја одбранат. Зеленко на секакви насилници и злосторници им подели оружје. Зеленски ги израдува затворениците: Слободни сте бранете ја татковината!
Донекаде си во право. Рускиот народ е на погрешната страна само со тоа што се од Русија. Кој нормален би сакал војни и загуба? Ама како поинаку? Нормално е да има санкции, па дури и да се врз грбот на невини. Всушност што се ваквите санкции во споредба со човечките животи?
Е ајде де.. Џабе санкции кога човекот продолжува.Реков луд е.Подобро да ги тргнат, Руските граѓани не треба да се казнети ради него.Зашо они да трпат? Исто као шо и Украинските цивили не треба да трпат Тапа ситуација
Не баш Само на тие што имале искуство со оружје (биле во војска ли, шо ти ја знам)... Приметивте денес како ова се одрази на рускиот цивил?