Знам дека сакаш да истражуваш, затоа истражи малку за поврзаноста меѓу Украинците и Молотов коктелите
Значи тебе коа некој ќе ти влезе во двор со оружје немој да си помислила да се браниш. Може он така случајно само е наоружан не дека има намера да го искористи.
Па ете го моментот на Путин.Сама го кажа дворот е Украина, оружјето е НАТО. И он неќе у двор да има оружје Абе ќе се бранам, ама не вака со непознати методи косата да си ја запалам. Она иде по улица и фрла молотов, не ѝ дое војник па да му фрли
Па најдобро да почека да ја прегази со се тенкот како оној старецот што го прегазија, па после нека фрла што има везе. Девојче толку глупости се изнатреска на темава да немам зборови.
Горе не прочитав шо си пишала И глеам Бјелогрлиќ Викам шоооо Шлог ме мавна @Ahoy глеам дека го спремаат за одбрана Ама деца шо се мешаат не поддржавам апсолутно! Ја од петарди се плашам не па од молотов.Може да се повредат Или како во случајов: им паднала флашата ако биле сите за у војска.Сите војници ќе бевме Ај ако прифали на хирургија доктор, мене нека ме земат, а рацеве ми се си прецизност 0 Ми се тресат ко едро на ветар
Девојче Тоа беше монтажа сцена од филм Не ни разликуваш спин од рил так Ја бар се трудам да сфатам, глеам од двете страни, глеам по било у минатото, шо е денес, шо ќе биде понатака А ти? Шо напиша на темава? 2 мислења имаш.Ја од прв ден сум на темава
Жено божја, со денови ја читам темава, ама тебе неможам да те прескокнам со мислењава. Се гледа дека појма немаш што е дешавано во минатото и какви договори имаат и кој што испочитувал, кој што не. Дај жити се, ако не сте добро информирани читнете бре пред да шкртнете овде нешто.
Не беше сцена од филм ако зборуваме за истото видео. Си побркала поими, дел од филм беше она видеото со војници кои се поздравуваат со своите девојки. War of chimeras мислам се вика филмот, невер мајнд, не знам само како можеа да наседнат, кога во позадина се гледаат цивили по кратки ракави. Види темава ја читам од првиот пост, а тоа што ти си од првиот ден редовен коментатор не го негира фактот дека пишуваш небулози. Политика никогаш не сум сакала ниту сум се разбирала во истата затоа не сакам да коментирам.
Ај постирај да видам @Ahoy @Billy Idol за шо констатиравме дека е монтажа За она кај шо ,,руски тенк мава у кола” Така? бтв Шо се карате за јазикот Еве прва рака инфо https://www.quora.com/Is-it-okay-to-speak-Russian-with-people-from-Ukraine ваљда и оваа не лаже по вас
https://www.quora.com/What-is-the-status-of-the-Russian-language-in-Ukraine-nowadays Не беше као нешо монтажа од филм или игра?
Ова? Не беше фејк, туку "тенкот" беше украински. Затоа е многу лошо да се шири овде непроверени информации кои не се од официјални извори, туку од некои сомнителни твитер профили. Пропагандата е пуштена на најако од двете страни и има многу мисинформации.
Овде на твитеров ми дава само слика, не видео не можам да проценам дали е тоа за кое зборувам. Ако наидам на него ќе го постирам. Колку што имам читано вакво возило како од постов на твитер Strela-10 користат и русите. Сеедно, не беше тоа главната тема, туку молотовиот ако ти текнува "госпожа".
Постирај де Ти го начна. Шо бегаш од темата Сепак, не смеат да фрлаат молотов Колата е 10 пати побрза Пуна гас и да ја нема Вака косата си ја запалила Не се играчки тоа Ептен ми е страв од такви запалливи летечи објекти
Мислам дека пишав дека ќе го постирам ако го сретнам. Не го имам сочувано во highlights за да ти го пратам одма боже.... и воопшто не беше тоа тема, туку замерката како фрла молотов према руски тенк/војник што и да беше не го погледнав. Секако деќа се брани како знае и умее ако се осеќа загрозено. Тоа што не знае како да го фрли истиот зборува за тоа дека го нема прерходно користено. Да ја видеше да пука рафално ќе сигурно ќе напишеше од каде знае да користи оружје ако е толку невина. Мислам дека доволно ја отупевме темава со глупи постови.
@Feminka22 @simoncelicius За ова ли видео зборувате? https://www.dailymail.co.uk/video/n...nch-Molotov-cocktail-attack-Russian-tank.html
23:19 цитирам ,, ... they (ru) are not trying to conquer ua, in fact if you really want to wreck ru, you should encourage it to try and conquer ua.." Анализава е од 2014та и мислам дека вреди да се погледне. Веќе има речиси 13м прегледи, гледајте ја пред да ја снема.