“We have received from employees of Ukrainian biological laboratories documentation on the emergency destruction of especially dangerous pathogens of plague, anthrax, tularemia, cholera and other deadly diseases on February 24,” the report says. “In order to prevent the discovery of the facts of violation by the United States and Ukraine of Article 1 of the UN Convention on the Prohibition of Bacteriological (Biological) and Toxin Weapons, the Ukrainian Ministry of Health sent an instruction to all biological laboratories on the urgent elimination of stored stocks of dangerous pathogens,” the Russian Defence Ministry said. “It is worth noting separately the use of the Chernobyl nuclear power plant zone as a site for the development of nuclear weapons,” the source told RIA Novosti. Линк до документите @LiliBoz , мислам ти пиша дека работиш во лабораторија. Што би значело ова? Може едно појаснување? Полска потврди дека праќање на авиони се фејкњуз ширен од страна на NEXTA твитер акаунтот.
Ова последниов пасус дека ептен те заболе за Украинците, а? Јер само јаболчето америчко произведува телефони, лаптопи и шо ти ја знам. Вистина незнам како еден русин ќе го продолжи својот живот без јаболчето. И кога ќе се расфрлаш со "Русофили", "Путинољупци" бла бла, размисли неколку пати дали вистина ти не си Натољубец или Амерофил на секоја страна од темава имаш мислење као Нато и Америка да се ѕвездички, снегулки, а Путин лошиот чичко.
@Cosmi јас користам исклучиво Samsung android, i Windows Microsoft PC. Дали тоа ме прави нешто подолу од тие со јаболчето? FYI можам да си дозволам и Јаболче ама преферирам Прозорче. И сега?
И сега си русин/русинофил/кинофил/путинољубец/фашист не знам избери си кое ти е најсимпатично Ама ајде самсунг па ќе ти простиме они од Јужна Кореа се, не се од Кина А за мајкрософт не знам, може и ко натовец да те сметаме дури.... Да се разбереме, ова ептен ќе им удри на стандардот и џебот на обичните луѓе, не спорам, ама јаболчево бе, сигурно баш за тоа најзасекирани се. Еве не знам како ќе преживеат....
Da od togash e zapocnata, ama samo edno video e od toa vreme drugite se od sega i ushte kolku kje ima naskoro
Пак тие Нато и Америка. Па Путин е лошиот чичко Кој на цела Европа се заканува? Путин. За другово се гледа не разбирате метафора За јаболчето америчко се фативте. Тешко дека еден млад русин ќе живее нормално,не е во прашањето јаболчето што ете ќе го замени со петокрака туку што нема да живее нормален,слободен живот туку живот ко во С.Кореа. Изолиран од се.
Абе полека. Таман се спремав да ги фрлам матрјошките в оган, сега ќе ме фрлиш во сожалување за кутрите млади руси во изолација. Шмрц. Ај да не се праиме психоаналитичари на непознати цивилизации, м? За друго дојдов. Види аналитичаров хрватски од пред некој ден, многу интересни думи https://www.vecernji.hr/vijesti/ana...-iza-resetaka-ali-postoji-jedan-nacin-1568319 Na pitanje kome vjerovati jer obje strane krive onu drugu, poznati analitičar kratko odgovara: - Nikome! Mi ovdje ne možemo imati informacije niti tko niti kako. И така, општо, за се...
За добар кеш имаш доброволци кои ќе се тепаат. Ахх, толку споделуваниот Твитер акаунт во темава како релевантен извор на информации, а тој да ти бил канта тропа шо вика Ефтов
А @Ahoy ги утепа од споделување Може и досеа лажеле..упс Затоа доверба у НИКОЈ.Само во самите себе Еве што учевме еднаш: Мас медиумите првенствено постојат за да нѐ убедуваат да ги промениме личните ставови и нашето однесување. Така да..
Можеби се сега направени видеата, но конкретниве усвојувања не можат да бидат од сега, невозможно е да се патува во Украина. Што секако не е ни битно,убави гестови на добри луѓе. Многу е широка оваа тема во врска со усвојувања на деца од тоа подрачје, бидејќи вклучува и трговија со деца и што уште не.
Не знам дали е споделено претходно видеово во темава, ама ислушај кој може да биде резултатот од санкциите.
Да го сумираме видеото: Titanium is a critical metal that's very important in the manufacture of aircrafts. If you cut Russia's export of titanium off you are going to shut down boeing. You need nickel for batteries. These western sanctions it's a shooting yourself in a foot kind of exercise. Овој наслов е од пред некој ден: Русија ја прекина продажбата на ракетни мотори на САД, шефот на Роскосмос порача: „Нека летаат на метли“ Светот многу повеќе зависи од Русија, отколку што Русија зависи од јаболчето. Шаоми е кинески бренд што буквално го смачка епл на листата за продажба. Ние веќе немаме ни пченица за леб, од Србија ќе зимаме. Кога Путин веќе побарал список на земји што вовеле санкции против Русија, свесни сте дека не е само гасот во прашање од коишто 100% зависиме? Ќе видиме какви санкции ќе воведат против нас и како полека ќе отидеме у пропаст.
Санкции ако се, арно, проектили да не почне да нѝ става..отидовме https://pressingtv.mk/makedonija/dz...ija-a-ne-makedonija-e-prioritet-za-chlenstvo/ супер…Говеда снаџи се па живи Ќе се навртат кон Азија, Јужна Америка, Африка
Ќе си продолжат Мастеркард и Виза да функционираат во Русија, само нема да им важат за надворешна употреба. Имаат русите и нивни систем за наплата, МИР. А лошо е што овој потег ги втурнаа кон Кина. Најлошото од се во санкцииве го сумизира Daniel Stelter, врвен европски економист: But there is a great danger if more technology goes from China to Russia and more raw materials to China. I think the biggest winner of a destabilized world will be China. This is tragic because we should have done everything to bring Russia and Ukraine closer to Europe. That's no longer possible. Со ова компании како UnionPay добиваат многу и се наметнуваат како светски играч. За неколку години може да гледаме би поларен свет каде едната страна си користи амерички производи/компании (виза/мастеркард, боинг, епл), а другата кинески (унионпеј, аерофлот/иркут/тупољев, шаоми, хуавеи). Проблемот е што овие првите да функционираат им требаат суровини од Русија, а на вторите не им менува јаболкцето ништо.