Аха, да, ги праша некој украинците како народ дали сакаат војна.... Политичките гарнитури очигледно сакаат.
Ама ние не знаеме дали сакаат да се борат, или не. Само нагаѓаме. Полно е со лажни вести. Не е наше да одлучиме дали ќе се бранат, или ќе се предадат. Навивам да има мирно решение, ама не зависи од мене, или од вас.
@WildMk ептен се поби самата себеси сеа.. а цел живот од кога те читам, си стоиш цврсто.Значи ние сме смениле име за подобро утро (што не го гледам во блиска иднина), не требаше да војуваме, ама Украинците треба да војуваат и да не попуштаат пред окупаторот? се збунив сеа скрозззззз
https://24fudbal.mk/vesti/48973/fif...ija-vo-igra-za-plasman-na-svetskoto-prvenstvo иначе... ви реков дека нема да трае ова.И за војната зборев, ама ме правевте удрена.Слушајте ме хехех
Не, не... Не велам ни дека треба да се борат, ни да се предадат. Велам, тие треба да одлучат. Додека навивам за мирно решение.
Тие ќе одлучат, што е најдобро за нив. Со кој јас се согласувам. Затоа реков дека идентитетот (треба да) е индивидуален.
Тешко они да одлучат..знаеме сите дека не е до нив. Мало виши ниво.. жално е ова жими се.. сфаќам дека уствари, не само Македонија, цела Земјина топка е пис оф шит.. едн астероид така поголем да ни` падне.. еволуција на човештвото, од добри и мутави, до зло зла..