Каков црн неонацист, Евреин е човекот, а партијата му е центристичка Неонацисти се Азов, fringe екстремно десничарска група од некаде 1000 души, тие се само изговор да се нападне земја од 40 милиони луѓе. Ако требаше воено да се напаѓаат сите држави во кои има толку процентуално истакнати екстремни десничари, наебавме сите. Какви глупости трескате од ракав, неверојатно...
@Ahoy јас не верувам (или можеби не сакам да верувам) дека постои нација која ќе дозволи непријател да ја нападне а да не мрднат со прст. Одбранбен механизам е во прашање.
Ако БиХ го заборави геноцидот што ѝ беше направенао и ја подржи Русија која што врши геноцид врз друга држава ондак све е отидено у .......
Ахој да бидеме реални, Русија ако сака за 1 час ќе ја срамни Украина. Не и влегува со цела војска, затоа.
Да имаме во предвид дека Русија не дејствува моментално ни со 70% од војската што ја поседува Ќе ја биди големата уште поголема
Грев да не ми пиши ГоспО ама се изнасмевав на коментариве. Она чудно, awkward смеење кога не знаеш како да реагираш во озбилни ситуации па се смееш ко несалам Простотилук.
Се извинувам, сакав да кажам дека е ,,миротворец" и ,,нобеловец", ама ми се прилепија прстите на екранот и испадна тоа што испадна. Зеленски е голем патриот кој не е под контрола на ниедна сила. Да живее Зеленски.
Аууу Господе Боже Ау брате мили шта је ово..се мрднал народов.Греота -не кревал пошо еве гооо https://360stepeni.mk/video-zelensk...e-sme-tuka-za-da-ja-shtitime-nashata-drzhava/ се јави
Ко да прочитав дека Зеленски првично се согласил да преговара со Москва, а после се попишманил или што? Или некој друг го предомислил во меѓувреме.? На што се надева, да ми је знати. Плачеше дека сите го окапале, и сега оп, све е у реду, ќе тера уште?
Јас ја спомнав Меркелица пред некој пост. Ама таа беше политичар од кариера, исто како Путин, и го држеше балансот за сите да бидат спокојни. Само шо ја тргнаа, превагна балансот на страната на потрчковци и прематари. Си мислам, никој од нас реално нема појма колку заебани можат да бидат Русите, ама отприлика исто е и со потрчковците од погоре. Затоа само да се молиме да заврши брзо, со изнудена ,,независност,, на Украина, оти може да биде многу заебано за сите.
Да..ама јако им е од дома на топло ова да го зборат.Кај нас ова да се деси, ќе цвилиме по ЕУ и НАТО да нѝ помогнат..башка што ова за сите ќе има последици Умоболни ликови