Војна во Украина

Дискусија во 'Политика и настани' започната од RainBow, 24 февруари 2022.

1. sonuvana

sonuvana Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2016
    Пораки:
    1.279
    Допаѓања:
    2.814
    Аха, латинична верзија, не ни читам...
    Има и други, се јавуваат кога на секунд ќе помислат дека некоја битка е добиена...но сепак, добро е што русофобијата сепак не се прима овде...

На Amellie13 и Mrs. right им се допаѓа ова.
  2. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    Од утре светот ќе тера како ќе кажат Македонците, да, еве. Нека ја исфрлат Македонија од НАТО за почеток, од тука нека се повлечат сите странски амбасади, нема што да се трујат со нашиот воздух, да фаќаат канцер на бели дробови и да читаат пцовки од исфрустриран народ што не може лична карта да добие навреме. И само за муџахедини зборите, мили тие. Да им излезете пред очи, ќе видите како ќе поминете. Tуку изгледа и Сирски Русинот е русофоб. Вашето русољубие нема да ги врати сите тие илјадници Руси што загинаа од раката на Сирски и допрва ќе гинат, ако западот даде оружје. Мајка му на Сирски сигурно слуша „Ја руски“ од Шаман.

Последна измена: 12 февруари 2024
  3. Heinz

Heinz Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    110
  4. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    jas sum licemeren rusofob?
    a vie sto ste? plukate po zapadot se treskate v gradi so bugarskiot pasos v dzeb i pravec evropa ozloglastena deka podobri uslovi i standard ima, sto ne idete vo rusija
    no najbitnoto vo se ova e sto bukvalno se izjasnivte deka poddrzavate i velicate eden psihopat ko putin! ona sto go pisav vo prviot komentar
    a @sonuvana zalam no ne pobarav tvoe odobruvanje da komentiram i ti ne si taa koja sto ke kaze ne primala ovde? aj majkata
    narecime i rusofob mi e gajle bar ne velicam ludaci

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    Јаките русофили што пишуваат на темата, во други теми друго пишуваат, тоест живеат од западни пари. Прашај ги за Маниграм, Пејпал, се знаат како се прави трансфер. Не примаат рубљи секако. Сфати ли ти, украинскиот врховен командант Сирски е Русин од Русија. Тој убива Руси, овие си смилуваат оправдувања како таа нација била паметна.

На www123 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    toa zboram i jas ama ne vredi, ne sekoj zasluzuva da mu odgovoris, naucile 2 zbora i samo vrtat

7. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    Во Париз има институт што следи што се случува во земјите кандидати, медиуми, социјални мрежи. И знаат дека овдека има русофилска отупавеност. Дечкото задолжен за Македонија се вика Гијом. Знаат каков народ живее овде. Мислам дека буквално коментарите ги чуваат.

На www123 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    13.951
    Се најдовте со Тања. Ајде поддршка нека има она малце, греота е. :handshake:

Иначе нит иам нит ќе иам бугарски пасош. А да иам прилика мислиш не би идела у Русија?
    Попрво таму отколку кај твоите психопати што ги величиш ти.

П.С. Голема буква, интерпункциски знаци, си чула ли за нешо такво? Не можат да те прочитаат и разберат луѓето. Труди се да си поразбирлива. :)

На sonuvana и Amellie13 им се допаѓа ова.
  9. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    Си имала доста време да ја створиш приликата, не си прваче. Војната почна пред две години, историја е тоа. Створи ја приликата, пакувај куферите и задутре пиши од Русија. Ако имаш залиха од пари, богаташ ќе си таму, оти се гола коска.

10. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    13.951
    Само немој после љубомора да видам кај тебе и оговарање по теми. Во ред ли?

Ќе видиме тоа Тањо кој на крај ќе се смее.. Да здравствует Россия! :l:

На Amellie13 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    jas ne sum ti vinovna sto ne razbiras, NIKOGO NE VELICAM naprotiv pisav psihopati se site koi vo 21 vek vojuvaat za parce zemja a na vrvot e putin
    izvrtuvaj kolku sakas:wasntme: iklekni i na kolena pred ludak ko putin a ako jas nego go smetam za pshihopat toa ne znaci i deka mrazam obicniot covek rusin
    jasna bev?

12. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    13.951
    Ааа значи не го мразиш обичниот човек Русин? Значи не си била иста ко Тања и имало сепак разлика меѓу вас. Има место за поправен кај тебе, тоа е одлично.
    Продолжи вака и еден ден се надевам ќе ја согледаш вистината правилно. Знаеш ваљда дека во животот ништо и никад не е само црно и бело. :)

13. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    https://plusinfo.mk/tepachka-vo-avtobus-na-sp-pove-e-lica-mu-se-nafrli-a-na-eden-patnik/

Македонски деца тепани од Албанци. @Mrs. right да им се даде државата сосе Скопје, Кратово ќе биде главен град, ете гледаш се тепаат по автобуси. Ти таман такви браниш, тепачки, насилници, оди најди ги, дај им орден. И која држава живееш ти и јас? Кој народ сме ние, ало? Што вредиме ние? Што знаеме? Ништо. И пак ти повторувам Русинот Сирски од 2014 година убива Руси и око не му трепнува и поради тоа е наречен „генерал на векот“, не знам зошто истиот не реферира пред Путин во Москва на пример, вчера реферираше за Зеленски, се гушкаше со Залужни. Русинот ја неќе Русија и не поддржува Руси, ти ми збориш јаки биле. Па што се потепуваат меѓу себе ако се јаки?

Кога е тој крај? Две години трае војнава и Русија изгуби едно чудо туѓи окупирани градови? Ало, географија повтори си, Русија е најголема држава на светот и се тепа за некои долови. Знаеш што е дол?

14. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    13.951
    Ја ли? Ти не? :wasntme: Пресмешна си да ти кажам вака коа се праиш на трипол. Кажи колку убаво ти доаѓа дека тепале наши деца? Пошо за ситење прва си.

Туку шо има везе сеа ова со темава? :^)

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.843
    Допаѓања:
    9.494
    Znachi po 100 pati na den istoto. Celo vreme novi mislenja i se toa pa toa go chitam. Ovde vekje ne se raboti za Rusija i za Ukraina, tuku za nenasushna potreba od vnimanie :D Ili mozhebi samo od nekoj za muabet.

16. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    Овие нели се идни сепаратисти како тие руските или од љубов тепаат Македонци? Ти кај живееш што си толку супериорна? Погледај се во кој нужник живееме ние, па збори за другите. Вие што си коментирате тука сфаќате ли колку е Македонија мала, дека нема никаква поддршка(заслужено), сфаќаш ли дека никој ни мрсулот нема да фрли на нас, ти ми збориш од толкава Украина како екс Југославија руските ретарди освоиле некои села? Русин ги уби сите тие Руси, Русин што се откажал од Русија, од руско знаме, јазик, химна. Тоа е „голема победа“.

17. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    13.951
    Абе да, делува на опсесија и селски муабети на чешма. И онака све ги цитира кој кажал ова, кој кажал она.

Не е болест се што боли. :bug: :bandit:

Туку ние ја жалиме, а таа машала добро се офајдува. :D

@Tanjamm ај прибери си го јазикот малку. Озбилно сеа. Си ја бараш бељата. Граници немаш бе чоек.

18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    lav

19. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.505
    Допаѓања:
    13.801
    Па кога немаш одговор на фактот дека Русин истера Руси од Харков, Киев, уби илјадници Руси, веднаш некој се офајдувал. Ххахахахахх. Државата Русија го школувала, тој сега е на пат да ја порази. Хаххаахах. А ја испосрамоти за сите пари.

20. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    13.951
    Греота, жално за вакви ко тебе.

Ти реков, на крај ќе видиме кој ќе се смее, а кој ќе плаче.