Аха, латинична верзија, не ни читам... Има и други, се јавуваат кога на секунд ќе помислат дека некоја битка е добиена...но сепак, добро е што русофобијата сепак не се прима овде...
Од утре светот ќе тера како ќе кажат Македонците, да, еве. Нека ја исфрлат Македонија од НАТО за почеток, од тука нека се повлечат сите странски амбасади, нема што да се трујат со нашиот воздух, да фаќаат канцер на бели дробови и да читаат пцовки од исфрустриран народ што не може лична карта да добие навреме. И само за муџахедини зборите, мили тие. Да им излезете пред очи, ќе видите како ќе поминете. Tуку изгледа и Сирски Русинот е русофоб. Вашето русољубие нема да ги врати сите тие илјадници Руси што загинаа од раката на Сирски и допрва ќе гинат, ако западот даде оружје. Мајка му на Сирски сигурно слуша „Ја руски“ од Шаман.
jas sum licemeren rusofob? a vie sto ste? plukate po zapadot se treskate v gradi so bugarskiot pasos v dzeb i pravec evropa ozloglastena deka podobri uslovi i standard ima, sto ne idete vo rusija no najbitnoto vo se ova e sto bukvalno se izjasnivte deka poddrzavate i velicate eden psihopat ko putin! ona sto go pisav vo prviot komentar a @sonuvana zalam no ne pobarav tvoe odobruvanje da komentiram i ti ne si taa koja sto ke kaze ne primala ovde? aj majkata narecime i rusofob mi e gajle bar ne velicam ludaci
Јаките русофили што пишуваат на темата, во други теми друго пишуваат, тоест живеат од западни пари. Прашај ги за Маниграм, Пејпал, се знаат како се прави трансфер. Не примаат рубљи секако. Сфати ли ти, украинскиот врховен командант Сирски е Русин од Русија. Тој убива Руси, овие си смилуваат оправдувања како таа нација била паметна.
Во Париз има институт што следи што се случува во земјите кандидати, медиуми, социјални мрежи. И знаат дека овдека има русофилска отупавеност. Дечкото задолжен за Македонија се вика Гијом. Знаат каков народ живее овде. Мислам дека буквално коментарите ги чуваат.
Се најдовте со Тања. Ајде поддршка нека има она малце, греота е. Иначе нит иам нит ќе иам бугарски пасош. А да иам прилика мислиш не би идела у Русија? Попрво таму отколку кај твоите психопати што ги величиш ти. П.С. Голема буква, интерпункциски знаци, си чула ли за нешо такво? Не можат да те прочитаат и разберат луѓето. Труди се да си поразбирлива.
Си имала доста време да ја створиш приликата, не си прваче. Војната почна пред две години, историја е тоа. Створи ја приликата, пакувај куферите и задутре пиши од Русија. Ако имаш залиха од пари, богаташ ќе си таму, оти се гола коска.
Само немој после љубомора да видам кај тебе и оговарање по теми. Во ред ли? Ќе видиме тоа Тањо кој на крај ќе се смее.. Да здравствует Россия!
jas ne sum ti vinovna sto ne razbiras, NIKOGO NE VELICAM naprotiv pisav psihopati se site koi vo 21 vek vojuvaat za parce zemja a na vrvot e putin izvrtuvaj kolku sakas iklekni i na kolena pred ludak ko putin a ako jas nego go smetam za pshihopat toa ne znaci i deka mrazam obicniot covek rusin jasna bev?
Ааа значи не го мразиш обичниот човек Русин? Значи не си била иста ко Тања и имало сепак разлика меѓу вас. Има место за поправен кај тебе, тоа е одлично. Продолжи вака и еден ден се надевам ќе ја согледаш вистината правилно. Знаеш ваљда дека во животот ништо и никад не е само црно и бело.
https://plusinfo.mk/tepachka-vo-avtobus-na-sp-pove-e-lica-mu-se-nafrli-a-na-eden-patnik/ Македонски деца тепани од Албанци. @Mrs. right да им се даде државата сосе Скопје, Кратово ќе биде главен град, ете гледаш се тепаат по автобуси. Ти таман такви браниш, тепачки, насилници, оди најди ги, дај им орден. И која држава живееш ти и јас? Кој народ сме ние, ало? Што вредиме ние? Што знаеме? Ништо. И пак ти повторувам Русинот Сирски од 2014 година убива Руси и око не му трепнува и поради тоа е наречен „генерал на векот“, не знам зошто истиот не реферира пред Путин во Москва на пример, вчера реферираше за Зеленски, се гушкаше со Залужни. Русинот ја неќе Русија и не поддржува Руси, ти ми збориш јаки биле. Па што се потепуваат меѓу себе ако се јаки? Кога е тој крај? Две години трае војнава и Русија изгуби едно чудо туѓи окупирани градови? Ало, географија повтори си, Русија е најголема држава на светот и се тепа за некои долови. Знаеш што е дол?
Ја ли? Ти не? Пресмешна си да ти кажам вака коа се праиш на трипол. Кажи колку убаво ти доаѓа дека тепале наши деца? Пошо за ситење прва си. Туку шо има везе сеа ова со темава?
Znachi po 100 pati na den istoto. Celo vreme novi mislenja i se toa pa toa go chitam. Ovde vekje ne se raboti za Rusija i za Ukraina, tuku za nenasushna potreba od vnimanie Ili mozhebi samo od nekoj za muabet.
Овие нели се идни сепаратисти како тие руските или од љубов тепаат Македонци? Ти кај живееш што си толку супериорна? Погледај се во кој нужник живееме ние, па збори за другите. Вие што си коментирате тука сфаќате ли колку е Македонија мала, дека нема никаква поддршка(заслужено), сфаќаш ли дека никој ни мрсулот нема да фрли на нас, ти ми збориш од толкава Украина како екс Југославија руските ретарди освоиле некои села? Русин ги уби сите тие Руси, Русин што се откажал од Русија, од руско знаме, јазик, химна. Тоа е „голема победа“.
Абе да, делува на опсесија и селски муабети на чешма. И онака све ги цитира кој кажал ова, кој кажал она. Не е болест се што боли. Туку ние ја жалиме, а таа машала добро се офајдува. @Tanjamm ај прибери си го јазикот малку. Озбилно сеа. Си ја бараш бељата. Граници немаш бе чоек.
Па кога немаш одговор на фактот дека Русин истера Руси од Харков, Киев, уби илјадници Руси, веднаш некој се офајдувал. Ххахахахахх. Државата Русија го школувала, тој сега е на пат да ја порази. Хаххаахах. А ја испосрамоти за сите пари.