Па кој кука Здравје ×100 наскоро Муабетот иначе беше за Украина. Се пробаа и тие со Стелар, сега барав изгледа ништо не биднало. Или кријат. Како Рипл што крие дека работи на случајот
ништо нема и од тоа. Зошто банките не би си направиле свој токен туку би користеле xrp? 10 години е истиот муабет блага везе нема
Е добро де, ќе видиме кој ќе победи. Банките или народот Светска влада е, јбг. Што сакаат тоа си прават. Провери ги Ондо
За воа вреди и брз кредит Абе ко видиш, пола се блекрок Освен меме коин Имаш хрп или ќе гураш ѕид со глава?
не бе се заебав у 2018 6 години требаше за да врати назад на 3 купив тогаш преку украински ексчејџери немаше како да се купи у тоа време сеа лесно е кога дојде на 2.8 го шитнав. не се прае пари на рипле горе е многу веќе максимум до 9 долари да дојде. ај ќе ти кажам еден да си разгледаш ACH потенцијален х 40 ( не е финансиски совет) ако не корегира бтц на 77.
Кремљ формира преговарачки тим на високо ниво Кремљ формира „преговарачки тим на високо ниво“ за можни мировни преговори со САД околу Украина, објави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на неименувани извори. Според информациите на американските медиуми, во тимот наводно ќе има водечки политички, разузнавачки и економски функционери, иако нивните имиња се уште не се објавени во јавноста. Овие извештаи се појавија откако американскиот претседател Доналд Трамп одржа одвоени разговори со рускиот претседател Владимир Путин и украинскиот претседател Володимир Зеленски. По 90-минутниот разговор со Путин, Трамп рече дека преговорите за завршување на војната треба да започнат „веднаш“. Кремљ потврди дека Путин и Трамп се договориле да се сретнат и дека Путин го поканил Трамп да ја посети Москва. Трамп, сепак, рече дека нивниот прв состанок „веројатно“ ќе се одржи во Саудиска Арабија. Постои загриженост дека Трамп веќе понудил одредени отстапки пред официјално да започнат преговорите, а некои стравуваат дека Украина е исклучена од процесот. Сепак, Зеленски зазеде дипломатски тон по разговорот со Трамп. „Трамп покажа искрен интерес за заеднички можности и како заедно можеме да донесеме вистински мир“, рече украинскиот претседател.
Абе ја се заебав што не купив биткоин на 150 евра. Ама јбг, малер сум си. Завршив со купување. Црн фонд не дирам веќе за крипто. Ако се цените ниски после 6ти април, може ќе купам Нова такс година. Ааа ти затоа против хрп пуцаш со ќорци 6 години чекаш за профит Diamond hands Јас најскапо на 0.66 купив, подарок за роденден Најефтино на 0.24 некаде
додека протокаловиов не направи quantitative easying до тогаш вака ќе биде пазарот глупав и нема да има алтсезона. Треба да престане и украина за берзата да тргне ама многу е мавнат ебаму орангутанот, мене јапонија ме плаши најмногу ама ќе видиме. Фебруар март докај 15 април би требало да се зелени после мај јуни јули летото е корекција па август сепрември горе и излеваме од маркетот почнува беармаркет три години
Ајдееее https://dexscreener.com/solana/dywr4cjnlhpy1dv9tbshpcbxoaaq3ln3wajj9gw64co9 И Милеи пушти крипто Гледај ги големите суми 200 000 профит за 15 мин
Шо ќе ми е у Скопје? Не живеам таму за да купам стан. Мислам дека заврши сезоната на беармаркети. Алткоинс почнуваат наскоро. Само да се потпише за војната. Исто како ковидот. Со еден потпис и се вративме во нормала. И сега истото ќе е. Темата е Украина. Тие војната ја изгубија уште 2004та. Туку МБС од нигде никаде се воздигна. Јако ќе инвестира во Америка
Квиик, ајде сега уште афд да дојде у германија и европските фондови за се скинат и либералите на апарати.
Сето држи вода...само што ли ќе правиме со кревањето на 5% давачки за Нато, на што ли би ги трошеле парите?
Ама тешко прашање ми стави сеа: Некои прашања не заслужуваат одговор Чекај да видиме еве британците ќе пуштале дури 50 000 војници во украина Баш чекам да видам шо ќе биде битно дека драмата почна
@DS10 падна украина брату, либертардите на апарати Епа другари беше шо беше сега ќе се бркаат вештерки
Ај за многу години денов. А ако зелениот пак победи на изборите, украинскиот народ колективно да си ја сними глата.