Многу е очигледно - еврејската заедница ширум светот. Под земја е искористено метафорично, тоа се одразува на нивните злобни намери. Низ историјата се имаат наметнато како господари на светот, со исклучителна сила. Hollow Earth - очигледно не е вистина, физиката не дозволува таков модел
Па ако се толку способни 10 милиони да не завладеат сите 8 милијарди на планетава, значи заслужуваат да не владеат и надолж и попреку И треба да им се клањаме секој ден. Тоа се вика капацитет
Првично се лажеш дека се 10 милиони, најнови статистики покажуваат дека се всушност преку 100+ милиони. Како и да е, дали имплицираш дека поддржуваш апартеид? Владеењето на малцинство не е никако во ред!
Евреите викаат дека се Од кај сега тоа дека се 100 милиона? Од кај сега дека јас нешто имплицирам? Дај кажи подетално за тие мрачните сили, ме заинтригира сега. Гугл ништо не ми покажува. Може бришат евреите мме
Првично, експлицитно кажа дека владеењето на малцинство е сосем во ред ако имаат таков капацитет. Второ, ова околу популацијата е малку субјективно. Повеќето извори не земаат во предвид мешани бракови, индоктринација.. Уште еднаш, контекст, мрачни сили уботребувам стриктно метафорично.
Еврејството иде по женска линија ако не си знаел. Мешани бракови ретко имаат евреите, не може секој да биде евреин. Идеш во тема украина, збориш за евреите да сме се пазеле од нив, а не кажуваш што ќе ни прават. И мене ме обвинуваш како јас експлицитно сум кажала како малцинството требало да не владее Па ако се толку способни и треба да не владеат. Ама може ќе се охрабриш да ни кажеш нешто повеќе за тоа што сакаше да го кажеш ама не знаеше да го речеш, па ќе те разбереме и ако си во право, ќе те поддржиме. Ама шу прајме кога Трамп им е прв поддржувач. И тој е евреј? Батко Трамп бе, евреј си?
Влав и банкстер Гангстер де. Не сака веќе со банкстерите, сега е крипташ Епа ајде едуцирај не, објасни ни Човек учи додека е жив
Ќе присобереме сите, што имаме по дома ќе дадеме... Мисајловски: Ќе следи обнова на Украина, колку можеме ќе помогнеме
https://x.com/MarioNawfal/status/1894133699794309314?t=0OvHT1-ETyURsDqw7gdOxA&s=19 Пискотници се слушаат од Москва до Вашингтон https://x.com/Faytuks/status/1894113138104037847?t=hHtPqzAlic_T4yxvJ3dm7Q&s=19 Путин даде два гроша да се фати на орото (војната) а сега готов да плати осум гроша да се пушти He remains master strategist Каква капитулација без потпишана капитулација. Асад не му е рамен
Ете ќе им даде руда Украина, ќе ги закрпат 15 трилиони, ќе пополни буџет. Каков циркус, какви мајмуни. И после ко ќе пукне војна, луди се тие што ќе одат да се борат
Добро рече Лавров за Зеленски дека побрзо ги менува своите ставови него ли зелените маици на него Трамп го доби она што го сакаше од Зеленски: Вашингтон и Киев потпишуваат договор
Сега го слушам кловнот во петок зеленски ќе оди да потпишува дека рудата во украина ќе ја зема мурика а во замена за рудата ќе им дозволел на украинците уште да војувале ахахаха лелелееееееее
А за да потпише мир и да го вади Путин од војна и санкции со Европа, путин му нуди и руска руда и влез на северот . Имал тој повеќе руда од Зеленски плус, појак бил. Ееее славјани славјани.... сами си рокнете нуклеарка. Само израелците знаат да преговараат. Џефри нивни беше, ги држат за таквото не смеат да писнат. Ајде барем криптото да се врати на зелено, од овие циркузанти друго фајде нема