https://worldpopulationreview.com/country-rankings/nuclear-weapons-by-country Да ти пратам трансакциска сега или тогаш?
A sto mislis ti, sto e vojna? Ajde toa zgrada bilo, nato bombardirase konvoj od zeni, deca i stari sto odese od Kosovo kon Makedonija i se zavrsi na :lele izvini greska ... Neli im kaza zivi stitovi da ne stavaat i da si stavat vojska saglam ukraincute ...i srbija pravese zivi stitovi na nato ne mu cuese. Vojna e toa, plus so granati, ne e toa gradi v gradi pa, stesovi milost i nz sto. Se raduvaat kucinjata na vojnata, a vamu glumat ludilo
A be vidi i ti mene doma ako mi spremas biolosko oruzje da ne mislis kje te gledam? Ne bi vala, izvini. Baska toa, ne znaeme bas dali ova sto go postiras e vistina ili auuu kolku se losi rusite, nekako mn postiras ovde
Абе у реал лајф брат брата зајебава Од исти мајка и татко Не па војна.Тоа е војна..морбидно е не е фер, ама тоа е војната палење колење, дерење сѐ живо и диво А овој ептен ги заеба шо не им дозволи да си идат сите.За надвор да шетаат не се, ама не се ни за у згради, пошп цела зграда ако е фул и летне нешто погрешка..јабана отидоа -едит А нашиве клошари место да поддржаваат санкции и да се лижат на НАТО како мизерии, нека помогнат!!!
Затоа не знам дали приметивте, ама сите постирани од мене се од 2-3 акаунта, цело време нив ги вртам затоа што се верификувани и од лице место. Башка, не знаеме ни дали тригерот е биолошко оружје. До душа нема ни да дознаеме.
Verifikuvani ? Vo ova ludo vreme, a gledas bas ne veruvam vo toa...pa ne e napadot sigurno za Nateto, eve nas nikoj ne ne garanatira neli, a i nie sme tampon zona. T.e uste ne pocnale ne daj boze da izbie treta svetska, i ovie nasive umni glavi preku nato da ne uvalat u vojna, e, togas kje bide sto kje bide zatoa mn e mozno mn postovi da ima da se potkreva omraza kon rusija, nisto cudno ama nardov slabo ja fakja mamkata
Обезбеден транспорт за евакуација на македонските државјани – МНР: Граѓаните кои се наоѓаат во Одеса итно да го контактираат министерството
Па у право е, ние за Лев Тахор се уплашивме, у Лакочерај протести ќе праеа ради 30 новодојденци.Не па непријател да нѝ дое у Македонија.Додуша тие шо нѝ го копаат гробот живеат овде али ај
Ova kje mu dojde vie nas od Kuba nie vas od Ukraina...ne, igracki si igraat so narodot,nisto dr. Ukraina svesno vlegla vo vojna baska labaratorii cuda ...jezivo, da ne se prelee na sekade samo
Може да го смета како мешање. Ќе видиме. Сега јавија дека и единица на хрватски доброволци се тргнати да се борат на страна на Украина. Дали ова се договараат,да влегуваат како доброволци?! А наводно за 30 мин започнува клучниот напад за Киев.
Ukraincite postavuvaat svoi vojnici, oruzje na detski igralista, pomegu zgradi vo naseleni mesta, ne znam so koja pricina, vaka samo civili ke stradaat.
Почнав да сакам што поскоро Русите да го освојат Киев и да падне Украина. Помалку жртви ќе има. Вака, ситуацијата воопшто не е добра.