Да најдам ќе ти кажам. 139 држави сме не можам како видео надзор сѐ да пратам.А ова Путин’с полис мислиш негова е. Значи полицијата на Спасовски… ?? Но сенс А сигурно он не им рекол влечете ги.Пошо има две ќерки како што знам.И кај нас Спасовски не им вика на полицајците кинете им ги казните па ги кинат Не бранам пак ќе кажам само праам спроедба Сегде имаш ѓубре народ
Otvori te molam, jas znam samo ona sto sum citala, gledala videa megjutoa ne znam podrobno, barav i kniga online od ruski avtor, mu go zaboraviv imeto za ckilusite vo ekonomijata, buivalno kako godisnite vremnija i na 60 ili 80 god. pocnuva povtorno od pocetok odnosno od prolet. Ova kje ni pomogne, plus kje se fokusirame na resenija, a ne na problemot, bidekji i vaka i taka nemame vlijanie vrz toa.Uf by the way vojnava doagja posle 80godini Znaci na krajot na zimata sme ili na sredina, ne znam kako bi doslo
Фасцинирани од Путин и Русија, ама ако треба да одберат кај ќе живеат, дали во САД или во Русија, ќе ги изберат Америките.
Заканите се само зашто гледа дека не му идело по план... Слободно нека активира... Едвај чекам да видам КАКО ќе заврши он..
Шо си го пикнала во спојлер? Клај го на мегдан, можи некој (ко мене) ќе сака да 'потроши' 40 минути и да си речи на крајот: Well, we are fucked!
Оти срамота покрај толку твитер експерти Гандалф да го турам, со преку 80 години. Шо има појма тој од живототот, светот на младите останува.
Појди во Русија бе, што к*р бараш да живееш во држава нато членка? Ама да имаше јајца, ќе појдеше таму. Вака само паламудиш.
Јас наидов на податок дека за последниве 8 години 15.000 руси се убиени меѓу кои и деца во спорните две области, сликава беше одоздола, не сум запознаена мнпогу но еве татко ми вика таму со години си се пука, руското население е угнетувано и по толку трпење дошло до ова. Како е што е само они знаат.
Немој, немој. Барем да земаше некој процент од калето за подржување на терор. Кај сакам ќе живеам, тоа тебе да не те засега, океј? И смири доживљај малце. Не бе, овие твитерџииве на сорос ќе ги цитираме кој подржуваат терор во блискиот исток а вие му аплаудирате. Јас мислам треба калето да ве направи почесни соработници на САД!
Украина објави дека се надеваат дека ќе постигнат мир, но само ако тоа не ги кошта ни цм од нивната територија. И сега гледам нешто, изгледа Лукашенко не се држи до ветувањето. Има снимки како пак се вршат истрели од Белоруска територија Не споделувам видео додека не го верификуваат.
Ова никој не го спомнува, никој не оддал почит од западот, миконикој не ја слуша втората страна - важно е како ќе кажат господарите од запад. Русија 8години го повикуваше светот и Украина да се придржуваат на договорите. А они шо направија? Ги наоружаа паравоените формации како Азов да вршат терор врз руското население, инсталираа марионетска влада, НАТО се обидува да се прошири и дадоја планови на Украина за развој на нуклеарно оружје, ја наоружаа со оружје кое го немаат видено до сега. Епа и Русите имаат нерви. Ако некој претставува закана за тебе сигурно нема да дозволиш да те нападни.
Да се помолиме дека лекцијата е научена и дека ќе се договорат. Нека си изберат нова влада, нека си тераат сите после животот. Вклучувајќи не и нас. На Сител нашинец во Киев, вели не можеме да го напуштиме Киев, властите не давале. Ако пробаш да преминеш мост, ќе пукаат во тебе, не ги интересира кој си, што си. Ќе си седиш и ќе ќутиш. За атер на цел тој народ, нека има договор.