Гледав Код и јас како @Feminka22. Ама Снежана кажа дека во Украина има 100 наши државјани, информација од пред 5 дена која денес е неточна и бајата. Друго, за економија ништо паметно не кажа, освен некои податоци што и обичен граѓанин ќе ги најде, каде во Украина какви фабрики имаат. Ни еден експерт немаше да каже како нас тоа ќе не удри. И на крај за Лев Тахор, информации од пред 10 дена, ама со тоа што не спомнаа какви скандали имаат зад себе и од каде се се прогонети. Стари вести. Никогаш не ме воодушевила како гледач, ама откако си го фати Турчинот и роди дете, тотално е аут. Сосетката да ја прашав, се знае што се случува во Украина, оти цел ден гледа вести, ама од Снежана чув бајати вести. Игор Ангелов, човекот кој живее близу Киев, од него пуштија старо видео од пред 2-3 дена, старо е тоа дека поделиле пушки и купувале алкохол итн.
Украинките ако не се убави, кои? Ги гледам додека даваат изјави на тв, една немаше да не е со плаво или зелено око и полни усни.
ги гледав по плажи... и да сакаш да не зјапаш како сељак, едноставно не можеш Spoiler: ... затоа прва реков треба да ги примиме
https://twitter.com/realistqx1/status/1498014842371948561?t=HiPjCKukUI6uf12Y7IlG4A&s=19 Путин испрати термобарик ракети за неговите браќа во Киев. @quattro @Abracadaver нели нема гаѓање на цивилни цели?
Џабе ќе ти пишам библија ко не те интересира плус и темата не е соодветна за то... иначе со МНОГУ пари буквално ќе биди ко мастики од трафика, не само крипто туку се друго, пример праење инвазија. И муабето беше за санкците против Русија врз SWIFT сервисо
Мене ова на обични ракети ми личи. До вчера го мислев твитер заебанција, иако знам дека сите имаат профили таму, ама дека до толку информации се црпат...не знаев. Релевантни се?
Не. Твитер ги блокираше сите профили, кои доаѓаат од РФ, а се шеруваат само прозападни медиуми во кои, наводно, “Русите доживуваат масакри, руската војска се повлекува, моралот на украинската војска е на високо ниво, Руси пукаат врз цивили“, а од друга страна во реалноста руската армија напредува, се поврзуваат од разни правци (нормално со одредени свои жртви и оштетувања), се врши тотална дезинформација, се крева паника. Целта на РФ и Путин не е цела Украина, туку автономни покраини во централна и источна Украина каде живеат Руси и проруси, демилитаризација на Украина и гаранција дека нема да станат дел од НАТО.
Ако бе, нека пумпаат русите и кинезите на крипто, ние ќе вадиме Да видиме кој прв ќе остане без фиат И Русија викаше нема да нападне, само така распоредиле војска, па нападнаа. Уште им веруваш дека се борат за човекови права? 20 милијарди на ден ги чини нападов, 650 милијарди им замрзнаа, плус од свифт ги тргнаа Уште колку ќе ризикуваат да изгубат за да добијат???? Што ќе добијат? Зошто влезе Амерот во Ирак? Човекови права? И во Авганистан? Зошто Британија колонизираше цел свет, за да шири љубов? Руси и на Чернобил има? Таму си живеат м?
Франција прака 1500 војници во Романија на граница со Украина. https://www.francetvinfo.fr/economi...-de-securiser-les-bases-de-lotan_4984527.html